قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

غریب‌آبادی: مستندات بسیاری داریم که منافقین همچنان اقدامات تروریستی انجام می‌دهد

غریب‌آبادی: مستندات بسیاری داریم که منافقین همچنان اقدامات تروریستی انجام می‌دهد رئیس ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی با اشاره به اقدامات تروریستی گروهک منافقین گفت: مستندات بسیاری داریم که گروهک منافقین همچنان دست به اقدامات تروریستی می زند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاظم غریب‌آبادی رئیس ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی در نشست خبری که صبح امروز در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، درباره برنامه های هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی گفت: پویش «آمریکای بدون نقاب» برای طراحی و انتشار 400 جنایت آمریکا در حق بشریت در سطح محلات تهران راه اندازی می شود.

 

وی ادامه داد: همچنین نمایشگاه جنایات آمریکا در حوزه حقوق بشر امروز در مجلس شورای اسلامی افتتاح می شود.

 

غریب‌آبادی اضافه کرد: مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر هم چهارشنبه در چهار راه سرچشمه برگزار خواهد شد.

 

وی در بخش دیگری با اشاره به اقدامات تروریستی گروهک منافقین گفت: مستندات بسیاری داریم که گروهک منافقین همچنان دست به اقدامات تروریستی می زند.

 

وی تاکید کرد: گروهک منافقین برای میزبان های خود هم خطر جدی به حساب می آیند.

 

غریب‌آبادی ادامه داد: کشورهای غربی و آمریکا اسم گروهک منافقین را از لیست گروه های تروریستی خارج کردند.

 

رئیس ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی افزود: باید سه کلیدواژه «ترور، تحریم و توحش» را به طور کامل و واضح برای افکار عمومی تبیین کنیم.

ادامه دارد.../ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار