اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد

پاسخ منفی وزیر خارجه بلژیک به مریم رجوی درباره آزادی اسدی

یک منبع آگاه از درخواست مریم رجوی سرکرده‌ گروهک منافقین از وزیر خارجه بلژیک برای جلوگیری از آزادی اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی و پاسخ منفی وی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی توافق ایران و بلژیک، اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی که حدود 5 سال به‌صورت غیرقانونی بازداشت بود، آزاد شد و در پی مذاکرات فشرده و دیپلماتیک ایران با بلژیک و برخی کشورهای اروپایی که با میانجیگری عمان انجام شد، بلژیک آزادی دیپلمات ایرانی را پذیرفت.

این در حالی بود که گروهک تروریستی منافقین به عنوان صحنه گردان اصلی ماجرای دستگیری آقای اسدی، برای جلوگیری از ناامیدی اپوزیسیون تمام تلاش خود را برای متوقف کردن این روند به کار گرفت و حتی مریم رجوی سرکرده این گروهک که از موفقیت‌آمیز بودن مذاکرات ایران و بلژیک مطلع شده بود، روز چهارشنبه و 48 ساعت قبل از عملی شدن این توافق به بلژیک سفر کرده و از خانم «حاجا لحبیب» وزیر خارجه بلژیک خواست که مذاکرات دولت متبوعش با ایران را متوقف کند.

این خبر را یک منبع آگاه به خبرنگار تسنیم اعلام و تصریح کرده که مریم رجوی از همه ظرفیت و ارتباطات خود برای متوقف کردن آزادی اسدی استفاده کرده است.

به گفته این منبع مطلع، دلیل حضور مریم رجوی در بلژیک صرفاً برای موضوع دیپلمات ایرانی نبوده اما نگرانی سازمان از آزادی اسدی از جمله مسائل اصلی در این سفر بوده است.

رجوی که در بلژیک چند پیام با واسطه به وزیر خارجه این کشور ارسال و پاسخ منفی دریافت کرده بود، با چند تن از نمایندگان پارلمان اروپا نیز درباره آزادی آقای اسدی دیدار و از آنها خواسته بود که تمام تلاش خود را برای متوقف کردن مذاکرات ایران و بلژیک به کار بگیرند.

رجوی به یکی از دیپلمات‌های غربی گفته بود که آزادی اسدی موجب ناامیدی جریان اپوزیسیون خواهد شد./تسنیم

ارسال نظر