یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

۱۰ کشته و زخمی بر اثر حادثه سقوط ترن هوایی در سوئد

در حادثه سقوط ترن هوایی در یک مجموعه شهربازی در سوئد دست کم یک نفر کشته و ۹ نفر نیز زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۲۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری سوئدی «تی. تی» به نقل از سخنگوی مجموعه شهربازی «گرونا لوند» سوئد گزارش کرد، در تصادفی که برای ترن هویی این مجموعه واقع در شهر استکهلم اتفاق افتاد یک نفر کشته و چند نفر دیگر نیز زخمی شدند.

شبکه تلویزیونی SVT سوئد به نقل از شاهدان عینی نوشت، این حادثه روز یکشنبه بعد از آنکه بخشی از ترن هوایی «جت‌لاین» این شهربازی در حال حرکت از ریل خارج شد اتفاق افتاد.

«آنیکا تروسلیوس» سخنگوی این مجموعه شهربازی به شبکه SVT گفت: «این حادثه به طرزی باورنکردنی غم بار و بهت آور بود. متاسفانه با خبر شدیم که یک شخص در این حادثه کشته شده و تعداد زیادی نیز زخمی شدند. این اتفاق نباید رخ دهد. همه ما ناراحت و شوک زده بوده و بر مراقبت از آسیب‌دیدگان و کارمندانمان متمرکز شده‌ایم.»

پلیس سوئد اعلام کرد، در اثر این حادثه ۹ نفر که هم شامل کودکان و هم بزرگسالان هستند بستری شدند که از میان آن‌ها سه تن دارای جراحات شدید هستند.

به دنبال رخ دادن این اتفاق، چند خودروی آمبولانس و آتش‌نشانی به همراه یک بالگرد به محل حادثه رفتند. پلیس سوئد اعلام کرده که مشغول تحقیقات در مورد این تصادف است.

به نوشته پایگاه شبکه «الجزیره»، مجموعه «گرونا لوند» در بیانیه‌ای اعلام کرد، این مجموعه که ۱۴۰ سال قدمت دارد تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد شد.

«جنی لاگرستت»، یک خبرنگار سوئدی که به همراه خانواده‌اش به این پارک رفت به شبکه SVT گفت، هنگام حادثه در نزدیکی این ترن هوایی بود و ابتدا صدای به هم کشیده شدن فلزات را شنیده و متوجه شد قسمت ریل ترن هوایی به لرزه افتاده است.

او ادامه داد: «همسر من دید که یکی از واگن‌های این ترن هوایی به همراه افراد داخل آن به زمین سقوط کرد.»

بر اساس اطلاعات درج شده در وبسایت این شهر بازی، ترن هوایی «جت‌لاین» که در سال ۱۹۸۸ عملیاتی شد، به سرعت ۹۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع ۳۰ متری می‌رسد و هر ساله بیش از یک میلیون نفر سوار آن می‌شوند. / فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
0
0
این حادثه به احتمال زیاد عمدی و باهدف تعطیلی مراکز تفریحی بموازات اهداف کرونا صورت گرفته.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار