سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

روسیه؛ محور مذاکرات وزرای خارجه اتحادیه اروپا

روسیه؛ محور مذاکرات وزرای خارجه اتحادیه اروپا در اقدامی دیرهنگام و در حالی که تلاش برای شورش مسلحانه در روسیه توسط شرکت نظامی خصوصی "واگنر" (Wagner PMC) پایان یافته، فرحان حق، معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل شب گذشته، یکشنبه، اعلام کرد که آنتونیو گوترش، با نگرانی تحولات روسیه را دنبال می‌کند و خواستار خودداری از افزایش تنش‌ها در این کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، حق گفت: «دبیرکل سازمان ملل متحد تحولات روسیه را با نگرانی دنبال می‌کند. او از آخرین گزارش‌ها در خصوص اقدامات انجام شده برای کاهش وخامت اوضاع در این کشور آگاه است و خودداری از افزایش تنش‌ها را ضروری می داند.»

 

در این رابطه، موضوع شورش مسلحانه در روسیه موضوع اصلی نشست برنامه ریزی شده وزرای امور خارجه 27 کشور عضو اتحادیه اروپا خواهد بود که امروز دوشنبه در لوکزامبورگ برگزار می شود.

 

الکساندر دی کرو، نخست وزیر بلژیک به خبرنگاران در بروکسل گفت: «وضعیت روسیه، جایی که شورش یوگنی پریگوژین، رئیس مزدوران واگنر، علیه ارتش روسیه، رخ داده است، در مرکز مباحثات وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ قرار خواهد گرفت. نماینده بلژیک در این نشست آجا لیابیب، وزیر امور خارجه حضور خواهد داشت. »

 

پیش بینی می‌شود که در این نشست روند درگیری نظامی در اوکراین و ادامه کمک نظامی و مالی به کی‌یف نیز مورد تبادل نظر طرفین قرار بگیرد.

 

در عین حال، یکی از نمایندگان بلندپایه اتحادیه اروپا در مصاحبه با خبرنگاران در بروکسل بار دیگر تاکید کرد که با وجود اعمال منظم تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه تهران، اتحادیه اروپا همچنان امیدوار است که بر سر برنامه هسته‌ای ایران به توافق برسد.

 

اتحادیه اروپا تاکنون هشت بسته تحریمی علیه ایران به دلیل نقض حقوق بشر در این کشور وضع کرده است. این محدودیت‌ها شامل مسدود کردن دارایی‌های اروپایی، ممنوعیت ورود به اتحادیه اروپا و ممنوعیت هر گونه تماس تجاری با کسانی که در لیست سیاه قرار دارند، برای شرکت‌های اروپایی است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار