به گزارش راهبرد معاصر، کارل نهامر ، صدراعظم اتریش همراه با جورجیا ملونی ، نخست وزیر ایتالیا می خواهند یک "تغییر پارادایم" در اتحادیه اروپا ایجاد کنند.
نهامر امروز ( شنبه) در سخنانی گفت: اتحادیه اروپا باید از گفتوگو به سمت عمل حرکت کند، عملاً رویههای پناهندگی را در مرزهای خارجی اجرا کند و مهمتر از همه، یک گام جلوتر رفته و توافقهای قوی برای رویههای پناهندگی در کشورهای ثالث خارج از اتحادیه اروپا منعقد کند.
صدر اعظم اتریش گفت: سیستم پناهندگی در اتحادیه اروپا شکست خورده است. تنها در اتریش برای یک سال بیش از صد هزار درخواست پناهندگی وجود داشته است. آلمان همچنین به کنترل مرزی با اتریش ادامه می دهد. اتریش هم این کار را در مرزهای مجارستان و اسلوونی انجام می دهد.
نهمر پس از دیدار با ملونی گفت که اتریش و ایتالیا به عنوان "متحدان نزدیک در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی" خواستار اصلاح سیستم پناهندگی اروپا شدند. هر دو کشور به ویژه فشار ناشی از مهاجرت های غیرقانونی به اروپا را احساس می کنند. وی افزود: نشست مشترک در انجمن اروپا واچائو همچنین نشانه ای قوی از اتحاد در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی، قاچاق و قاچاق انسان در اتحادیه اروپا است.
ملونی هم تاکید کرد که به لطف همکاری با نهامر بود که "یک تغییر پارادایم در سیاست مهاجرت اروپا ایجاد شد". تصمیمات در این مورد باید در نشست آتی اتحادیه اروپا در هفته آینده در بروکسل اتخاذ شود. من می توانم روی همکاری با صدراعظم اتریش در این زمینه حساب کنم.
رومن رادو، رئیس جمهور بلغارستان هم بر تلاش های کشورش برای تامین امنیت مرزهای خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد. وی در این باره گفت: یک شبکه جنایی بسیار سازمان یافته از قاچاقچیان انسان، امنیت ما را تهدید می کند، وحدت ما را به خطر می اندازد و سیستم های اجتماعی ما را به چالش می کشد.
وزرای کشورهای اروپایی در نشست اخیر خود بالاخره با رای اکثریت با طرح اصلاحات پناهندگی برای تشدید قواعد علیه پناهجویان به منظور مهار هجوم مهاجران به این اتحادیه موافقت کردند.
هدف اصلی آن کاهش هجوم پناهندگان به زعم اتحادیه اروپا غیرقانونی است.
بر اساس این توافق رویههای پناهندگی در اتحادیه اروپا قرار است به میزان قابل توجهی تشدید شود.
به ویژه، آنها رویکرد بسیار سخت تری را برای برخورد با مهاجران بدون چشم انداز اقامت ارائه کردند. بر این اساس در آینده، افرادی که از کشورهایی که به زعم اتحادیه اروپا امن تلقی میشوند وارد میشوند، باید پس از عبور از مرز به مراکز پذیرش کاملاً کنترل شده مراجعه کنند. در آنجا معمولاً ظرف دوازده هفته این مسئله بررسی میشود که آیا متقاضی شانس پناهندگی دارد یا خیر. در غیر این صورت باید فوراً بازگردانده شود./ تسنیم