نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

باد شدیدی با سرعت ۱۰۱ کیلومتر در ساعت زابل را درنوردید

باد شدیدی با سرعت ۱۰۱ کیلومتر در ساعت زابل را درنوردید رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران وضع هوا سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید تا بیشینه ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت امروز ۵ تیر ۱۴۰۲ زابل را درنوردید و گردوغبار حاصل از آن شعاع دید افقی را در منطقه فرودگاهی به ۶۰۰ متر کاهش داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی ملاشاهی اظهار کرد: از ۷ ایستگاه هواشناسی و بارنسجی گزارش باران داشته ایم که از سراوان ۱۵، کله گزان ۱۶، شهرک سبحان ۱۲، مهرستان ۷ میلیمتر بوده است.

رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران وضع هوا سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید تا بیشینه ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت امروز ۵ تیر ۱۴۰۲ زابل را درنوردید و گردوغبار حاصل از آن شعاع دید افقی را در منطقه فرودگاهی به ۶۰۰ متر کاهش داد. همچنین در شهرستان زهک بیشینه سرعت باد به ۷۵ کیلومتر در ساعت رسید و دید افقی در ایستگاه هواشناسی تا ۱۲۰۰متر کاهش داد.

ملاشاهی بیان کرد: تا پایان هفته در بعد از ظهر‌ها در ارتفاعات مرکزی و جنوبی استان، شرایط برای رشد ابر، رگبار پراکنده باران گاهی رعدوبرق و وزش تندباد لحظه‌ای فراهم می‌باشد که تا سه شنبه، این ناپایداری‌ها از شدت بیشتری برخوردار می‌باشد. تا پایان هفته در شمال استان، وزش باد شدید و گردوخاک رخ خواهد داد. طی این مدت در مناطق مرکزی و جنوبی استان برخی ساعات وزش باد و افزایش غبار پیش بینی می‌شود. از جمعه در نیمه شمالی استان افزایش دما رخ خواهد داد.

علی ملاشاهی توصیه کرد: برای شمال استان از تردد‌های جاده‌ای و تردد غیر ضروری بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان، در زمان غبار آلود شدن هوا خودداری شود.

وی بیان کرد: همچنین در فعالیت‌های کوهنوردی احتیاط شود و از اسکان در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی و چرا دام در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها در زمان بارندگی خودداری گردد و از محصولات کشاورزی محافظت شود. / فارس

کلمات کلیدی: زابل وزش باد
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار