انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

فریدون عباسی: انتخابات تناسبی به تشکیل مجلسی قوی‌تر کمک می‌کند

فریدون عباسی: انتخابات تناسبی به تشکیل مجلسی قوی‌تر کمک می‌کند نماینده مردم کازرون در مجلس گفت: انتخابات تناسبی به ما کمک می‌کند تا جریانات مختلف بتوانند به تناسب رأیی که در انتخابات کسب می‌کنند، در مجلس نماینده داشته باشند و ما با این نوع از انتخابات می‌توانیم شاهد مجلسی قوی‌تر باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریدون عباسی نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به مصوبه کمیسیون شوراها درباره انتخابات تناسبی در تهران گفت: اگر ما از منظر مشارکت در انتخابات و بهره‌گیری از این سرمایه اجتماعی به موضوع انتخابات تناسبی نگاه کنیم، این نوع از انتخابات به ما فرصت می‌دهد تا همه لیست‌ها و جریانات حاضر در انتخابات بتوانند به تناسب رایی که به دست می‌آورند در مجلس نماینده داشته باشند.

 

وی افزود: در انتخابات تناسبی دیگر این گونه نخواهد بود که فقط کاندیداهای یک لیست وارد مجلس شوند و ما شاهد حذف سایر لیست‌ها و جریانات و احزاب حاضر در انتخابات باشیم.

 

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در انتخابات تناسبی به نسبت جمعیت شرکت‌دهنده در انتخابات و رأیی که به فهرست‌های انتخاباتی داده شده، به همان نسبت داوطلبان گزینش می‌شوند و به مجلس راه پیدا می‌کنند.

 

عباسی خاطرنشان کرد: این نوع از انتخابات باعث افزایش مشارکت عمومی در انتخابات می‌شود و ما شاهد حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای خواهیم بود.

 

وی افزود: انتخابات تناسبی در مصوبه اخیر کمیسیون شوراها به معنای حذف گزینه‌های مستقل شرکت‌کننده در انتخابات نیست و مردم می‌توانند در کنار رای دادن به صورت لیستی، گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کرده و به صورت فردی در تعرفه رای بنویسند.

 

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این نوع از انتخابات کمک می‌کند تا ما مجلس بهتری داشته باشیم و با انتخابات تناسبی بتوانیم مجلس قوی‌تری را تشکیل دهیم.

 

مصوبه انتخابات تناسبی پس از اصلاح ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص صبح امروز در صحن مجلس دوباره تصویب و برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار