اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

حذف انتخابات تناسبی از اصلاح قانون انتخابات مجلس

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس از حذف بند مربوط به تناسبی شدن انتخابات مجلس در تهران در پی مخالفت هیأت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی حدادی درباره حذف بند مربوط به انتخابات تناسبی از مصوبه طرح اصلاح قانون انتخابات در کمیسیون شوراهای مجلس برای رفع ایراد هیات نظارت بر سیاست های کلی مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: مصوبه کمیسیون این بود که ایرادی که هیأت عالی نظارت بر سیاست های کلی نظام مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر مخالفت انتخابات تناسبی با سیاست های کلی نظام، حذف شود.

وی با بیان اینکه در رأی گیری امروز کمیسیون شوراها، بند مربوط به انتخابات تناسبی مجلس در تهران حذف شد، افزود: سایر مواد این مصوبه در شورای نگهبان و در هیأت عالی نظارت مجمع تشخص مصلحت نظام تأیید شده بود و تنها این بند با مخالفت هیأت عالی نظارت مواجه شد.

نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس افزود: این مصوبه کمیسیون شوراها فردا - دوشنبه - باید در صحن علنی مجلس به تصویب نمایندگان هم برسد لذا اصلاح قانون انتخابات در صورت تصویب مصوبه کمیسیون در صحن علنی و سپس تأیید شورای نگهبان، به قانون جدید انتخابات مجلس تبدیل شده و برای قانون انتخابات امسال مجلس، مبنای تصمیم گیری و اجرا خواهد بود.

حدادی با بیان اینکه مصوبه اصلاح قانون انتخابات مجلس به زودی مراحل نهایی قانونگذاری را پشت سر گذاشته می شود، گفت: با ابلاغ نهایی این مصوبه، از ۱۹ مرداد ماه امسال پیش ثبت نام انتخابات مجلس دوازدهم آغاز خواهد شد.

وی در این حال گفت که حذف بند مربوط به انتخابات تناسبی به دلیل اصرار نمایندگان بر ابقای مصوبه قبلی، نیازمند تأیید صحن علنی است.

پیشتر نیز محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد و رئیس کمیسوین شوراها و امور داخلی کشور مجلس در گفت وگو با ایرنا از حذف بند مربوط به انتخابات تناسبی در نشست امروز یکشنبه ۲۵ تیر ماه این کمیسیون در پی ایراد هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داده بود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر