العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

حمایت واشنگتن از استقرار سامانه‌های پدافندی در اقلیم کردستان

کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی مداخله‌جویانه در امور داخلی عراق متممی را تصویب کرد که از انتقال سامانه‌های دفاع هوایی برای پیشمرگه‌های کُرد حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی مداخله‌جویانه در امور داخلی عراق و در ادامه حمایت واشنگتن از عناصر تجزیه‌طلب و تروریستی، چهارشنبه متمم پیشنهادی «دان بیکن» عضو کنگره از نبراسکا را تصویب کرد که از انتقال سامانه‌های دفاع هوایی برای پیشمرگه‌های کُرد عراق به بهانه مقابله با حملات هوایی ایران و ترکیه حمایت می‌کند.

بیکن در توییتی ادعا کرد هدف از این متمم «کمک به کرد‌های عراق برای داشتن دفاع هوایی بهتر در مقابل حملات پهپادی و موشکی مداوم ایران است».

وی در گفتگو با «میدل ایست آی» وبسایت خبری مستقر در لندن گفت این اقدام از حمایت قوی دو حزبی برخوردار است و افزود «دولت ایالات متحده را بر آن می‌دارد که طرحی را برای آموزش و تجهیز پیشمرگه‌های کرد و نیرو‌های امنیتی عراق در مقابل حملات موشکی، راکتی و پهپادی ایران آماده و اجرا کند».

طبق گزارش‌ها، رای‌گیری درباره این طرح مداخله‌جویانه در مجلس نمایندگان آمریکا، در خلال جلسه درباره بودجه قانون مجوز دفاع ملی--قانون سالانه که بودجه پنتاگون را تعیین می‌کند، انجام شد.

این متمم باید به تصویت سنای آمریکا هم برسد تا بخشی از مجوز دفاع ملی این کشور (NDAA) شود. این متمم همچنین باید به تایید رئیس‌جمهور آمریکا برسد.

«جاناتان لرد» رئیس «برنامه امنیتی خاورمانه» در «مرکز امنیت جدید آمریکا» به میدل ایست آی گفت پیشمرگه‌ها همین حالا هم ماهانه حدود ۲۰ میلیون دلار مقرری از وزارت دفاع آمریکا دریافت می‌کنند.

سرتیپ «ارنست سی آئودینو» معاون عملیات ستاد ارتش آمریکا یکشنبه با حمایت صریح از گروهک‌های تجزیه‌طلب کُرد خواستار تقویت پدافند اقلیم کردستان شد.

پیش از او، «مایلز کاگینز» سخنگوی سابق ائتلاف تحت رهبری آمریکا در عراق به «کردستان-۲۴» گفت آمریکا برای حفاظت از اقلیم کردستان برابر حملات هوایی، در پی ارسال سامانه‌های پدافند هوایی است.

تحرکات آمریکایی‌ها در حالی است که دو طرف ایرانی و عراقی گفتگو‌هایی را درباره مسائل مربوط به افزایش امنیت و مسئولیت دو کشور در زمینه تأمین امنیت مرز‌ها برگزار کرده‌اند. «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق شامگاه سه‌شنبه دوم خرداد از مذاکره با جمهوری اسلامی ایران برای تأمین امنیت مرز‌های دو کشور خبر داد و گفت «در این رایزنی‌ها، پرونده‌های امنیتی و مسائل مورد اهتمام طرفین بررسی شد؛ به نحوی که این اقدامات باعث برقراری ثبات و امنیت در منطقه شود».

اخیراً سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت دولت عراق متعهد شده گروهک‌های تروریستی در مجاورت مرز‌های غربی ایران را خلع سلاح کند. وی با بیان اینکه نیروی زمینی سپاه منتظر عملی شدن تعهدات طرف عراقی است، هشدار داد در صورت عدم عمل به توافق، حملات سپاه علیه گروهک‌های تجزیه‌طلب ادامه خواهد داشت. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر