پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

آمریکا رسما قرارداد خرید «گنبد آهنین» از رژیم صهیونیستی را امضا کرد

وزارت دفاع آمریکا رسما قرارداد خرید سامانه دفاع موشکی ساخت رژیم صهیونیستی موسوم به گنبد آهنین را امضا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که آمریکا قرارداد خرید سامانه دفاع موشکی ساخت این رژیم موسوم به «گنبد آهنین» را امضا کرده است.

 

شبکه «اسرائیل ۲۴» امروز سه‌شنبه (۲۲ مرداد) گزارش داد که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با امضای این قرارداد، دو سامانه گنبد آهنین را از رژیم تل‌آویو تحویل می‌گیرد. قرارداد مذکور بین وزارت دفاع آمریکا و وزارت امنیت رژیم صهیونیستی طی هفته‌های گذشته امضا شده است.

 

بر اساس این گزارش، طرفین گفت‌وگوهایی را به منظور نحوه انتقال این سامانه‌ها به آمریکا شروع کرده‌اند.

وزارت دفاع آمریکا ماه فوریه گذشته (بهمن) اعلام کرد که قصد دارد به منظور برطرف کردن نیازهای فعلی ارتش این کشور، سامانه گنبد آهنین را از تل‌آویو بخرد تا از نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه‌ها و مقرهای نظامی در برابر موشک‌های بالستیک و حملات هوایی محافظت کند.

 

وبگاه خبری و امنیتی «دیفنس‌نیوز» نیز در همین ارتباط نوشت که بعد از گذشت شش ماه از اعلام قصد آمریکا برای خرید سامانه مذکور، ارتش این کشور رسما برای دریافت آتشبار گنبد آهنین جدول زمانی تعیین کرده است.

 

سامانه گنبد آهنی یکی از سامانه‌های دفاع موشکی رژیم صهیونیستی است که شرکت صنایع دفاعی «رافائل» آن را در سال ۲۰۰۵ طراحی و تولید کرد و در سال ۲۰۱۱ در ارتش این رژیم به کار گرفته شد. گفته می‌شود گنبد آهنین این قابلیت را دارد که علاوه بر موشک و اشیاء پرنده، راکت‌ها و گلوله‌های خمپاره و توپ را در فاصله چهار تا ۷۰ کیلومتر هدف قرار دهد. با این حال، جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه نشان داد که سامانه موشکی مزبور در برابر امواج موشکی کاملا ضعیف و خلل‌پذیر است.

 

تعداد قابل توجهی از موشک‌ها و راکت‌های مقاومت اسلامی فلسطین در جنگ دو روزه اخیر تل‌آویو علیه نوار غزه، از سامانه گنبد آهنین عبور کردند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار