اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

تهدید بیش از ۱۰۰ خلبان اسرائیلی به قطع همکاری با نتانیاهو

تهدید بیش از ۱۰۰ خلبان اسرائیلی به قطع همکاری با نتانیاهو منابع رژیم صهیونیستی خبر دادند که بیش از ۱۰۰ خلبان اسرائیلی به دلیل کودتای قضایی بنیامین نتانیاهو، تهدید کردند داوطلبی خود را برای خدمت در نیروی هوایی متوقف خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۲۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از اینکه صدها نفر از نیروهای ذخیره از واحدهای مختلف تهدید کرده بودند که به عملیات نظامی نمی‌پیوندند، 110 نفر دیگر از پرسنل نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در صورت تصویب کودتای قضایی بنیامین نتانیاهو در کنست، آن‌ها نیز داوطلبی خود را برای خدمت در نیروی هوایی متوقف خواهند کرد.

 

وب سایت «عربی 21» نوشت، کورین آلباز آلوش، خبرنگار روزنامه یدیعوت آحارانوت، تأیید کرد که 110 نفر از خلبان نیروی هوایی پیامی به «یوآو گالانت»، وزیر جنگ و «هرتسی هالوی»، رئیس ستاد ارتش و «تومار بار»، فرمانده نیروی هوایی فرستادند و تهدید کردند، اگر قوانین کودتای قضایی در قرائت دوم و سوم تصویب شود، داوطلبی خود را برای نیروهای ذخیره متوقف خواهند کرد.

 

خلبانان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در پیام خود اعلام کردند که ادامه «کودتای قضایی» به تل آویو آسیب جدی وارد می‌کند و دیدگاه آنها سیاسی نیست و ادامه دادند: ما این نامه را برای بی احترامی ننوشته‌ایم و ای کاش مجبور نبودیم آن را بنویسیم و همه ما امیدواریم که مجبور نباشیم داوطلبی خود را برای خدمت متوقف کنیم. اما اگر کودتای قضایی تصویب شود، همچنان در خیابان‌ها و میادین به اعتراض خود ادامه خواهیم داد.

 

خلبانان معترض رژیم صهیونیستی ادامه دادند، هر جا و هر لحظه که بتوانیم، تعداد بیشتری از اسرائیلی‌ها را به خود ملحق می‌کنیم، ما شورشی نیستیم، برخی از ما از 20 سال پیش داوطلب نیروهای ذخیره شده‌ایم.

 

در همین راستا، یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، در مراسم فارغ‌التحصیلی نظامیان رژیم اسرائیل گفت: امتناع و تهدید به توقف داوطلبانه توانایی ارتش را به خطر می اندازد. وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به کسانی که خواستار امتناع از خدمت نظامی بودند حمله کرد و آن را بخشی از اعتراض مشروع ندانست.

 

«یواو زیتون»، خبرنگار نظامی روزنامه یدیعوت آحارانوت در این زمینه نوشت، قدرت ارتش به وحدت صفوف است، اما لغزش ارتش و رهبران آن در بحث‌ها و مناقشات حزبی و سیاسی، شیب لغزنده‌ای است که موجودیت دولت را به خطر می‌اندازد.

 

وی در ادامه افزود: به هیچ کس نباید اجازه داد از ارتش به عنوان یک اقدام متقابل در مبارزات سیاسی یا به عنوان بخشی از بیانیه های تحریک آمیز استفاده کند.

 

این تحولات موید آن است که پیامدهای ناگوار کودتای قضایی دولت نتانیاهو به امنیت رژیم صهیونیستی و آینده آن مرتبط است و نتایج مخربی بر ساختار نظام سیاسی آن خواهد گذاشت.

 

در ادامه بحران داخلی فزاینده و تشدید تنش‌های سیاسی در رژیم صهیونیستی، تظاهرات علیه کابینه بنیامین نتانیاهو در مخالفت با اصلاحات قضایی که وی قصد انجام آن را دارد، به هفته بیست و چهارم رسید.

 

در هفته‌های اخیر ده‌ها هزار ساکن سرزمین‌های اشغالی با ریختن به خیابان‌های تل آویو و دیگر شهرها شعارهایی در اعتراض به اصلاحات نظام قضایی این رژیم سر دادند که به جناح راستگرای افراطی این رژیم اجازه می‌دهد، مشارکت گسترده ای در روند انتخاب قضات دادگاه‌های مرکزی و دادستان عالی این رژیم داشته باشند.

 

در همین راستا فراخوان‌هایی برای نافرمانی مدنی صورت گرفت که امری بی‌سابقه در تاریخ رژیم صهیونیستی است. حضور چشمگیر مخالفین در اعتراضات باعث نگرانی نتانیاهو و متحدانش از یکسو و مشوق جناح چپگرا و همپیمانانش شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار