به گزارش راهبرد معاصر؛ در میان ۶۰۰ گونه آنتوسیانین که از ۱۷ آنتوسلانیدین طبیعی استخراج شده اند۶ آنتوسیانیدین به طور معمول در میوهها و سبزیجات یافت میشود.
آنتوسیانینها جذب کم و متابولیسم بالایی دارند و مصرف مداوم آنها اثرات بسیار مفیدی بر سلامت انسان دارند. میزان مصرف روزانه آن حدود ۳ تا ۲۱۵ میلیگرم میتواند متغیر باشد.
مزایای فراوان درمانی از جمله اثرات ضد ویروس٬ آنتی اکسیدان٬ ضد سرطان و ضد التهاب در رابطه با مصرف آنتوسیانینها وجود دارد.
اثرات ضد التهابی آنتوسیانینها با سرکوب سایتوکاینهای التهابی مختلف از جمله IL-۶ ٬ IL-۱۰ ٬ IL-۱ ٬ COX-۲ ٬ NF-KB و TNF-alpha انجام میشود. به طور اختصاصی آنتوسیانینها با سرکوب التهاب که نقش بسیار مهمی در بیماریهای التهابی روده دارند میتوانند اثرات بسیار مفیدی در این بیماریها داشته باشند.
حتی برخی عصارههای گیاهی غنی از آنتوسیانینها مثل عصاره بلوبری میتوانند اثرات پروبیوتیک از خود نیز نشان دهند و میتوانند باعث تنظیم شدن باکتریهای رودهای شوند. / بهداشت نیوز