ظریف: زمانی که آمریکایی‌ها همدیگر را می‌خوردند، ما اینجا تمدن داشتیم عارف: عقب ماندگی در تکمیل برنامه سلامت الکترونیک باید جبران شود پزشکیان: تا وقتی اسرائیل از نظارت جهانی مستثناست، نمی‌شود از صلح سخن گفت ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟

ناوشکن‌ دماوند آماده الحاق عملیاتی به نیروی دریایی ارتش

ناوشکن دماوند هم اکنون در ناوگان شمال پس از گذراندن تست‌های عملیاتی خود آماده الحاق به یگان عملیاتی نیروی دریایی راهبردی ارتش است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۲۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، ناوشکن تمام ایرانی دماوند با همت دانشمندان و نخبگان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تعامل با نیروی دریایی ارتش و همچنین، شرکت‌های دانش بنیان با استفاده از تجهیزات جدید روز دنیا در آینده نزدیک به یگان رزمی - عملیاتی نیروی دریایی ارتش الحاق و ماموریت خود را بر اساس دستور العمل های تعریف شده آغاز خواهد کرد.

استفاده از سامانه‌های جدید راداری و موشکی در این ناوشکن همچنین سامانه‌های رانش و تسلیحاتی از ویژگی‌های ناوشکن دماوند خواهد بود.

ناوشکن جدید «دماوند» به‌زودی به ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش ملحق می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار