همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

بهره‌برداری از سانتریفیوژهای پیشرفته بخشی از گام سوم کاهش تعهدات برجام باشد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر اجرای قاطع گام سوم کاهش تعهدات ایران در برجام گفت: این کار باید ناظر بر توسعه بهره‌برداری از سانتریفیوژهای پیشرفته،‌ افزایش درصد غنی‌سازی، فعال کردن بخش‌های مختلف آب سنگین اراک باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  درباره اجرای گام سوم کاهش تعهدات ایران در برجام در واکنش به بدعهدی اروپا، گفت: با توجه به نوع رفتار غربی‌ها و اینکه آنها هنوز وارد اقدام عملی برای انجام تعهدات برجامی نشده‌اند، گام سوم بدون شک و تردید در دستورکار جمهوری اسلامی ایران قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: حتماً دولت باید اجرای گام سوم را در دستورکار خود قرار دهد و این اقدام صورت خواهد گرفت.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه اجرای گام اول و دوم از سوی جمهوری اسلامی ایران نسبت به کاهش تعهدات برجامی صورت گرفته است، باید بدانیم که قانون پیشران‌ها و بهره‌گیری از این تکنولوژی هسته‌ای، در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و دولت هم موظف است برای پیشران‌ها و توسعه آن سوخت هسته‌ای تأمین کند، این در حالی است که برخی از این پیشران‌ها نیازمند درصد غنی‌سازی بیش از 60 درصد هستند.

 

نقوی‌حسینی گفت:‌ مرکز تحقیقات سازمان انرژی اتمی بر روی برخی سانتریفیوژهای بسیار پیشرفته کارهای علمی زیادی را انجام داده است که می‌توان به سانتریفیوژهای IR6 و IR8 اشاره کرد و در حقیقت این تکنولوژی و دانش دراختیار جمهوری اسلامی است.

 

وی گفت: با توجه به اینکه توسعه و به کارگیری سانتریفیوژهای پیشرفته می‌تواند در توسعه و به کارگیری فناوری صلح‌آمیز هسته‌‌ای مؤثر باشد، باید از این مهم در اجرای گام سوم بهره بگیریم.

 

نقوی حسینی گفت: گام سوم تعهدات برجام، ناظر بر توسعه بهره‌برداری از سانتریفیوژهای پیشرفته،‌ افزایش درصد غنی‌سازی، فعال کردن آب سنگین و تغییر در نگهداری و ذخایر آب سنگین خواهد بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار