پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

نقوی حسینی: آمریکایی‌ها در خلیج فارس به دنبال تنش هستند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که آمریکایی‌ها با راه انداختن ائتلاف نظامی با ادعای برقراری امنیت کشتیرانی در خلیج فارس به دنبال افزایش تنش، درگیری و کشمکش در منطقه هستند گفت که قطعا این ائتلاف به نتیجه نخواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ، سید حسین نقوی حسینی در واکنش به تلاش آمریکا برای ایجاد ائتلاف نظامی در خلیج فارس با ادعای تامین امنیت کشتیرانی گفت: قبل از این که آمریکایی‌ها در مسائل تنگه هرمز و حوزه خلیج فارس دخالت کنند همه کشورها بدون هیچ مشکلی از این تنگه استفاده می‌کردند و امنیت هم برقرار بود اما به محض مداخله آمریکا آن هم برخلاف مقررات بین‌المللی تنگه هرمز دچار مشکل شد. امروز آمریکایی‌ها مدعی ناامنی در تنگه هرمز هستند که خودشان باعث ناامنی و تنشج شدند.

 

وی افزود: آمریکایی ها با تشکیل ائتلاف، فرار رو به جلو را دستور کار قرار دادند، هدف آنها تامین امنیت نیست بلکه به دنبال افزایش تنش، درگیری و کشمکش هستند.

نقوی حسینی با تاکید بر این که ایران قدرت بزرگ منطقه‌ای در کل شمال خلیج فارس و دریای عمان محسوب می‌شود اظهار کرد: طبق رژیم حقوقی تنگه هرمز، ایران مسئولیت تامین امنیت را در این منطقه دارد و همه باید به رژیم حقوقی احترام بگذارند لذا مدعیان ائتلاف خود باعث اختلال شدند کما این که ائتلافشان هم به نتیجه نخواهد رسید.

 

وی در جمع بندی تاکید کرد: از هزاران سال قبل همکاری کشورهای منطقه باعث ایجاد امنیت در تنگه هرمز شد که بیشترین سود را هم کشورهای غربی بردند، نفتکش‌ها و کشتی‌های آنها در همین امنیت رفت و آمد کرده و نفت منطقه را بردند اما امروز اختلالی را به سرکردگی آمریکا در منطقه ایجاد کرده‌اند.

منبع : ایسنا

ارسال نظر