معیارهای دوگانه غرب؛ از سانسور اعتراضات فرانسه تا تحریک آشوب‌ ایران-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین
«راهبرد معاصر» گزارش می‌دهد؛

معیارهای دوگانه غرب؛ از سانسور اعتراضات فرانسه تا تحریک آشوب‌ ایران

رئیس‌جمهور فرانسه می‌گوید شبکه‌های اجتماعی در اعتراضات فرانسه نقش داشتند و بر اقدامات محدودکننده تأکید می‌کند، حال آنکه همین افراد فیلتر کردن شبکه‌هایی مانند اینستاگرام را که به فضایی برای دروغ‌پراکنی، فساد و فحشا و مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران مبدل شده بود، نقض آزادی بیان و مغایر با حقوق بشر می‌دانستند.
ملیحه زرین پور؛ کارشناس مسائل اجتماعی
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۵ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۲۴۳۵

معیارهای دوگانه غرب/ سانسور اعتراضات فرانسه تا تحریک آشوب‌ در ایران

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ این روزها خیابان های فرانسه بی شباهت به شهرهای جنگ زده نیست؛ شبانه روز شاهد تخریب اموال عمومی، به آتش کشیدن ماشین ها و ایستگاه های اتوبوس، شکستن شیشه مغازه ها، غارت و دزدی هستیم؛ حوادثی که در نتیجه کشته شدن نوجوانی ۱۷ ساله به دست پلیس آغاز شد.


ناآرامی ها و اعتراضات فرانسه از شامگاه ۲۸ ژوئن پس از شلیک مرگبار مأمور پلیس به نوجوانی ۱۷ ساله ای به نام «ناهل» در نانتر واقع در حومه پاریس و کشته شدن وی آغاز شد. درگیری‌هایی که به تدریج گسترده تر شد، درنهایت چند شهر حومه پاریس را فراگرفت و تاکنون ۱۵۰ نفر دستگیر و بسیاری از ساختمان‌های دولتی به آتش کشیده شده‌اند.

پاییز سال گذشته ایران نیز صحنه آشوب و ناآرامی شد، با این تفاوت که در کشورمان پلیس و نیروهای امنیتی جان هیچ نوجوانی را به مخاطره نینداختند و فتنه به بهانه ای از پیش برنامه ریزی شده آغاز شد

 


وزیر کشور فرانسه با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توییتر از به آتش کشیده شدن مدارس، تالارهای شهر و ایستگاه‌های پلیس گفت و عنوان کرد: تظاهرکنندگان در نانت به سمت مأموران پلیس ترقه پرتاب کردند و خودروها را به آتش کشیدند.

 


این آشوب ها در حالی رخ می دهد که فرانسه گروهی سازمان یافته و آموزش دیده برای ایجاد آشوب و بلوا و به اعتراف خودشان براندازی ندارد تا در فضای مجازی آموزش ساخت کوکتل مولوتف و نحوه حمله به پلیس و نیروهای امنیتی بدهد.


برنامه ریزی برای آشوب

پاییز سال گذشته ایران نیز صحنه آشوب و ناآرامی شد، با این تفاوت که در کشورمان پلیس و نیروهای امنیتی جان هیچ نوجوانی را به مخاطره نینداختند و فتنه به بهانه ای از پیش برنامه ریزی شده آغاز شد و کشور را صحنه ناآرامی و خشونت های سفارشی کرد. گروهک منافقین با حمایت همه جانبه غرب و ازجمله فرانسه در فضای مجازی تمام توان خود را گذاشتند تا به تعبیر خودشان با تشکیل اپوزیسیون، ایران اسلامی را در مسیر براندازی نظام قرار دهند.


سیاستمداران دنیا از آلمان و آمریکا گرفته تا فرانسه و بلژیک در هر صحنه ای که فرصت می یافتند برای دختر ایرانی دوستی های خاله خرسه به نمایش می گذاشتند، شعار براندازی یا بهتر بگوییم تجزیه ایران سر می دادند و مو قیچی می کردند.


حتی سلبریتی ها و مدعیان همیشه در صحنه که بعدها دستشان در دریافت دلارهای کثیف رو شد نیز از قافله عقب نماندند، هر روز اشک و آه سر دادند و سنگ حقوق بشر دوگانه ای را به سینه کوبیدند که حالا برای مردم فرانسه معنایی ندارد؛ شاید آنها به سرنوشت مردم ایران مشتاق تر از مردم فرانسه بودند و حال کور و دستگیر شدن  مردم معترض برایشان اهمیتی ندارد تا حتی هشتکی خشک و خالی و دل خوش کنی برایشان بزنند.


گویی خون آنها رنگین تر بود که امروز در صحنه اعتراضات فرانسوی ها به کشته شدن نوجوان ۱۷ ساله اهل نانتر صدای هیچکدام از دایه های مهربان تر از مادر درنمی آید، زیرا اعتراضات فرانسه بدون برنامه ریزی قبلی و سازمان دهی خاصی به جلو می رود، برعکس ناآرامی های ایران که مدت ها حتی برای چگونگی آغازش برنامه ریزی شده بود و رسانه های غربی، معاند و منافق یک صدا به دنبال معکوس جلوه دادن واقعیت ها بودند.


نقش منفی شبکه های اجتماعی

امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه اعلام می کند، شبکه‌های اجتماعی در حوادث فرانسه نقش داشتند و بر اقدامات محدودکننده تأکید می کند؛ حال آنکه همین افراد فیلتر کردن شبکه هایی مانند اینستاگرام که به فضایی برای دروغ پراکنی، فساد و فحشا و مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران آن هم با حساب های کاربری منسوب به مردم، ولی متعلق به منافقان مبدل شده بود، نقض آزادی بیان و مغایر با حقوق بشر می دانستند؛ همان آزادی بیان و حقوق بشری که با استانداردهای دوگانه غرب به مردم فرانسه تعلق ندارد و تنها مخالفان و ناقضان قانون اساسی ایران را شامل می شود.


مکرون با بالاتر گرفتن ناآرامی های فرانسه از خانواده ها می خواهد فرزندانشان را از آشوب دور نگه دارند و می گوید، آنها به عنوان والدین مسئول حفظ نظم هستند، اما همین افراد برای ایران نسخه آشوب پیچیدند و انواع روش های ایجاد ناامنی را آموزش دادند.


شهرهای فرانسه هر لحظه بیشتر صحنه آشوب و ناامنی می شود و دامنه خشونت نیروهای نظامی برای سرکوب معترضان تا اندازه‌ای بالاست که  نهادهای حقوق‌بشری غربی طاقتشان تمام شده و بیانیه‌هایی را در اعتراض به رفتار پلیس فرانسه منتشر کرده‌اند؛ 45 هزار پلیس از سوی مکرون برای خاموش کردن آتش اعتراضات راهی خیابان‌های سراسر فرانسه شدند‌ و در ۲۰ شهر حکومت نظامی برقرار است؛ حال جا دارد همانند دروغ پراکنی های رسانه های غربی ما هم بگوییم پاریس سقوط کرد یا فرانسه در آستانه انقلابی دیگر است.

مکرون با بالاتر گرفتن ناآرامی های فرانسه از خانواده ها می خواهد فرزندانشان را از آشوب دور نگه دارند و می گوید، آنها به عنوان والدین مسئول حفظ نظم هستند


حجم اعتراضات مردمی و نحوه اعمال خشونت و خونریزی از سوی نیروهای نظامی فرانسه تا اندازه‌ای گسترده‌ است که برخی کارشناسان احتمال وقوع انقلاب جدید را در این کشور دور از ذهن نمی دانند، همانی که در ایران براندازی نظام نام گرفت یا برای بدنام کردن دولت و نیروی خدوم حافظ امنیت از هیچ دروغ و افترایی کم نگذاشتند.

 


فرانسه در آتش آشوب و بلوا افکنی های خود در سایر نقاط دنیا می سوزد؛ چنانکه به گفته کارشناسان، بحران سازی ماهیت سرریزشوندگی دارد و دور یا زود دامن کشور بحران ساز را می گیرد، مانند آنچه امروز دامن فرانسه را گرفته است.


به باور بسیاری از کارشناسان، این روند همچنان ادامه دارد زیرا به رسم غربی ها به ویژه فرلنسوی ها استانداردهای حقوق بشری برای دیگران شکلی و برای خودشان به شکل دیگری معنا می شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار