قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال

یک بام و دو هوای کابینه نتانیاهو درباره حمله به جنین

علی رغم تأکید رژیم ارتش اسرائیل مبنی بر احتمال گسترش حملات، وزیر خارجه این رژیم مدعی شد که تل‌آویو برنامه ای برای گسترش این حملات ندارد؛ ادعایی که احتمالا نشانگر ترس صهیونیست‌ها از ورود غزه به درگیری های امروز در جنین حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، الی کوهن، وزیر خارجه رژیم اسرائیل مدعی شد که حملات نظامی این رژیم محدود به اردوگاه جنین خواهد بود و برنامه‌ای برای گسترش این حملات به سایر نقاط کرانه باختری وجود ندارد.

 

ساعتی پیش رسانه ای صهیونیستی گزارش دادند که احتمالا در صورت پیشرفت در نتایج حملات و یورش بامدادی، حمله مشابهی نیز به نابلس صورت گیرد. درحالیکه عملیات نظامیان رژیم صهیونیستی در شهر جنین کرانه باختری، از بامداد امروز آغاز شده و همچنان در جریان است، نهادهای امنیتی این رژیم نگران گشایش جبهه ای جدید در غزه هستند.

 

به گزارش وب سایت آروتز شوع، نهادهای امنیتی اسرائیل به گروه های حماس و جهاد اسلامی اطلاع داده که هدف این عملیات نیستند و از آنها خواسته اقدامی در برابر رژیم اسرائیل انجام ندهند.

 

همزمان گزارش هایی نیز از نگرانی مقامات امنیتی رژیم اسرائیل از شروع حملات موشکی از مبدأ غزه به سرزمین‌های اشغالی توسط رسانه های اسرائیلی منتشر شده است.

 

تناقضات صهیونیست‌ها در مورد جنین

علی رغم ادعای الی کوهن، دنیل هگری، سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرده این عملیات در شهر جنین متمرکز است اما امکان دارد به دیگر مناطق کرانه باختری نیز گسترش یابد.

 

وزیر خارجه رژیم اسرائیل در بخش دیگری از موضع گیری خود، همچنین ایران را به قاچاق سلاح به غزه و شبه جزیره سیناء از طریق سودان متهم کرد و گفت که اسرائیل سعی دارد با کشورهای عربی و اسلامی بر اساس توافق ابراهام، روابط خود را عادی سازی کند.

 

او با بیان اینکه تعداد سفارت خانه‌های خارجی در قدس اشغالی چهار عدد است و تل‌آویو به دنبال افزایش تعداد این سفارت خانه‌هاست، گفت که امیدوار است بعد از آتش بس در سودان، توافق عادی سازی روابط با خارطوم امضا شود.

 

او در مورد حمله ارتش اسرائیل به جنین نیز گفت که معتقد است که تشکیلات خودگردان از این حمله حمایت می‌کند؛ زیرا به گفته او، تشکیلات خودگردان فلسطین نمی‌خواهد «عناصر مسلح» زمام امور در جنین یا جاهای دیگر را به دست گیرند.

 

بامداد امروز دوشنبه ارتش رژیم اسرائیل از زمین و هوا حمله همه جانبه‌ای به اردوگاه جنین در کرانه باختری با هدف مقابله با گسترش روز افزون مقاومت در این منطقه آغاز کرد که از انتفاضه دوم تا به امروز سابقه نداشته است و تا این لحظه پنج نفر در این حمله به شهادت رسیده و ده‌ها تن دیگر نیز زخمی شده‌اند. گروه‌های مقاومت سرسختانه با این حمله به مقابله برخاسته‌اند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار