مدودف به انگلیس و فرانسه درباره وقوع «جنگ جهانی» هشدار داد نگرانی وزیر خارجه لبنان از حملات اسرائیل در صورت تشدید تنش با ایران خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه

بیماری‌های روانی؛ دستاورد جنگ افغانستان برای کهنه سربازان انگلیسی

یک روانپزشک پیشین نظامیان انگلیسی اظهار داشت سربازانی که در ماموریت خروج از افغانستان نقش داشتند از بیماری‌های روحی و روانی رنج می‌برند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «والتر بوسوتیل» روانپزشک پیشین نظامیان انگلیسی اظهارداشت کهنه‌سربازان از بیماری‌های روحی و روانی رنج می‌برند و این ممکن است ناشی از مأموریتی باشد که به آنها داده شده بود.

 

وی به «دیلی میل» گفت اکنون که به عنوان مدیر تحقیقات مؤسسه «مبارزه با استرس و سلامت روان کهنه‌سربازان» کار می‌کند، این موضوع را در مستندی در شبکه چهار انگلیس مطرح کرده است.

 

دیلی‌میل نوشته است در این مستند سربازان انگلیسی درباره احساس خود صحبت می‌کنند که چگونه مجبور شدند از تخلیه افغان‌هایی که به آنها التماس می‌کردند خودداری کنند، زیرا واجد شرایط حمایت انگلیس نبودند.

 

بوسوتیل همچنین اظهارداشت «آسیب روحی می‌تواند ناشی از مأموریت‌هایی باشد که در آن نیروهای مسلح به دلیل دستوراتی که به آنها داده شده بر سر دوراهی غیرقابل حل قرار گرفته باشند».

 

«ریچارد مایکل» که در واحد چتربازان سربازان انگلیس بوده است گفت وقتی افغانستان بودم، می‌دانستم که چیزی در درون من تغییر کرده است. چند هفته پس از آن که به خانه رفتم، همسرم گفت: چرا تغییر کرده‌ای؟

 

روانپزشک انگلیسی واکنش کهنه‌سربازان را «غیرعادی» نمی‌داند. بسیاری از آنها به او گفته‌اند: «ما واقعاً احساس ناراحتی می‌کنیم.»

 

به گفته بوسوتیل، این کهنه‌سربازان احساس می‌کنند که نه تنها حضور آنها در افغانستان اتلاف وقت بوده، بلکه شیوه عقب‌نشینی آنها هم ناامیدکننده بوده است.

 

پیش از این هم گزارش‌های نسبتاً مشابهی در مورد بیماری‌های روحی و روانی نظامیان آمریکایی و برخی از کشورهای دیگر که در افغانستان حضور داشتند، منتشر شده بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار