شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است

پدافند هوایی در سراسر کشور مستقر است/ توان دفاعی ایران قابل آزمودن نیست

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در جمع دانشجویان دانشگاه های افسری ارتش با بیان اینکه قدرت، آمادگی و توان دفاعی ایران قابل آزمودن نیست گفت: پدافند هوایی در تمامی مناطق حساس و مورد نیاز این مرز و بوم مستقر است و آسمان ایران اسلامی و آن سوی مرزها را رصد می کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر ، امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده پدافند هوایی ارتش در جمع دانشجویان هفدهمین دوره رزم مقدماتی دانشگاه های افسری ارتش در مرکز آموزش حضرت جواد الائمه (ع) نزاجا گفت: ما باید قدردان نعمت‌های الهی باشیم و یکی از نعمت‌های بزرگ خداوند، برخورداری از نعمت ولایت فقیه است که فرماندهی نیروهای مسلح را نیز عهده دار هستند.

 

وی افزود: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ارتش توسط مستشاران خارجی اداره می شد و تمام تجهیزات نظامی توسط آنها مورد بهره برداری قرار می گرفت، در واقع این اجازه را به کارکنان ارتش نمی دادند تا از علوم و دانش نظامی مطلع شوند. به لطف پیروزی انقلاب اسلامی، ارتش روی پای خود ایستاد و پس از بیرون راندن مستشاران در تمامی حوزه های نظامی وارد شد و امروز نیز در بالاترین سطح از دانش نظامی روز دنیا قرار دارد.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تصریح کرد: برخلاف سایر ارتش‌های استکباری، که قدرت را برای ظلم، زور، استبداد، ستم و فساد می خواهند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، قدرت را برای دفاع از مظلوم، استقرار عزت ملت های آزادی خواه و برای ایجاد صلح، صفا و امنیت در منطقه دنبال می کنند.

 

امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد گفت: امروز ارتش قدرتمند ایران، با افزایش توان بازدارندگی، خود را به سپر مستحکمی تبدیل کرده است و آنچنان با اقتدار از کیان و مرزهای جمهوری اسلامی ایران دفاع می‌کند که دشمنان هرگز به فکر تعدی و تجاوز به مرزهای ایران نیفتد.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش خاطر نشان کرد: اگر امروز دشمن در 200 مایلی تنگه هرمز متوقف شده است و ناوهای خود را از خلیج فارس خارج می کند، به خاطر قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح است و دشمن می داند که قدرت آمادگی و توان دفاعی ایران قابل آزمودن نیست.

 

امیر سرتیپ صباحی فرد با اشاره به استقرار پدافند هوایی در سراسر کشور افزود: نیروی قدرتمند پدافند هوایی در تمامی مناطق این مرز و بوم مستقر است و آسمان ایران اسلامی و آن سوی مرزها را رصد می کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار