بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

افزایش کمک های سپاه به ارتش عراق در حوزه پدافند هوایی

فرمانده پدافند هوایی عراق با حضور در ستاد فرماندهی نیروی هوافضای سپاه با سردار حاجی زاده دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 03
کد خبر: ۱۰۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ،  سپهبد جبار عبید کاظم حسن الدراجی فرمانده پدافند هوایی ارتش عراق که همراه هیاتی عالیرتبه نظامی به کشورمان سفر کرده است، در ادامه دیدارهایی که با فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح کشورمان داشته است، صبح امروز (جمعه ۱۳ اردیبهشت) با حضور در محل ستاد فرماندهی نیروی هوافضای سپاه، با سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه دیدار و گفت و گو کرد.

 

سردار حاجی زاده در این دیدار با اشاره به اقدامات مستشاری و حمایت و پشتیبانی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از عراق در مقابله با داعش اظهارداشت: این نیرو از نخستین روزهای جنگ عراق علیه داعش و گروه‌های تکفیری به درخواست دولت عراق در کنار ملت، دولت و نیروهای مسلح این کشور قرار گرفت و در آن روزهای سرنوشت ساز با اعزام هواپیما،ارائه آموزش های فشرده به خلبانان عراقی و ۴ سال پشتیبانی و تعمیرات هواپیماها و نیز پرواز هواپیماهای بدون سرنشین و کمک های اطلاعاتی در کنار نیروهای مردمی و ارتش عراق را حمایت و با تقدیم شهدا برادری خود را به امت اسلامی بویژه ملت شریف عراق اثبات رساند.

 

وی افزود: ملت عراق در بحران سیل اخیر ایران و همچنین راهپیمایی اربعین حسینی میزان علاقه و محبت خود را به ایران و ایرانی به اثبات رسانده است و این روابط خوب امروز خار چشم رژیم های آمریکا، اسرائیل و اعراب مرتجع منطقه شده است و در مقابل دشمنان در یک تلاش از پیش شکست خورده با عملیات روانی و تبلیغات سو به دنبال ایجاد تنش و تفرقه بین دو ملت بزرگ ایران و عراق هستند.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: نیروی هوافضا با دستیابی به فناوری های ساخت انواع رادار، مراکز فرماندهی و کنترل، سامانه های موشکی زمین به هوا و تجهیزات جنگ الکترونیک آمادگی دارد هر گونه کمک و انتقال تجربه را به نیروهای پدافندی عراق ارائه کند.

سردار حاجی زاده همچنین گفت: باید یادآور شد روزهای نخستی که داعش و تروریست های تکفیری به عراق حمله کردند، آمریکایی‌ها اعلام داشتند که جنگ با داعش ۳۰ سال طول خواهد کشید، اما هنگامی که دولت و ملت ایران و عراق و نیروهای مسلح دو کشور کنار هم قرار گرفتند این جنگ به ۳ سال تقلیل پیدا کرد.

 

وی تاکید کرد: اگر ما و ملت عراق کنار هم باشیم قدرتمان ده برابر می‌شود و علت اینکه دشمنان اعم از آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای مرتجع منطقه مخالف این روابط حسنه هستند و دوست ندارند که ایران با عراق ارتباط داشته باشد به خاطر همین موضوع است. در واقع دشمنان اسلام. این وحدت و هم افزایی را برنمی تابند.

 

سپهبد جبار عبید کاظم حسن الدراجی فرمانده پدافند هوایی ارتش عراق نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در کشور ایران و دیدار و گفتگو با فرماندهان عالی نیروهای مسلح کشو مان، از پاسخ مثبت و حمایت های بی دریغ جمهوری اسلامی برای مواجه دولت، ملت ازتش و نیروهای مردمی عراق با داعش و گروههای تروریستی تکفیری قدردانی و بر ادامه و گسترش همکاری های دفاعی، آموزشی، عملیاتی و توسعه روابط فی مابین در راستای تحکیم صلح.امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار