عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

بیانیه سازمان همکاری شانگ‌های و مخالفت با تحریم‌های اقتصادی

کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های در بیانیه خود تاکید کردند، تحریم‌های یکجانبه اقتصادی برخلاف قوانین بین‌الملل است و بر روابط جهانی تاثیر منفی می‌گذارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه امروز (سه‌شنبه) دهلی‌نو سران شورای دولتی سازمان همکاری شانگ‌های آمده است: کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های از این ایده حمایت کرده‌اند که باید "فضا" را از تسلیحات عاری نگه دارند و حمایت خود را از حفظ فضای خارج از جو عاری از هر نوع سلاح اعلام کرده و بر اهمیت رعایت دقیق رژیم حقوقی فعلی که استفاده صلح آمیز از فضا را فراهم می‌کند، تاکید می‌کنند.

کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های همچنین بر ضرورت یک سند الزام‌آور حقوق بین‌المللی که باعث تقویت شفاف سازی و ارائه تضمین‌های قابل اعتماد برای جلوگیری از رقابت تسلیحاتی در فضا می‌شود، تاکید داشتند.

این نهاد همچنین مخالفت خود را با اقداماتی برای انحصار و انزوا در تولیدات داخلی و اعمال محدودیت‌های تجاری که تهدیدی برای اقتصاد جهانی و سیستم چندجانبه تجاری است، اعلام کردند.

کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های در همین حال بر پیشبرد توسعه یک اقتصاد جهانی باز، تضمین دسترسی عادلانه به بازار و حمایت از سیستم تجاری چندجانبه تاکید کردند.

کشور‌های عضو این نهاد بین‌المللی در ادامه اعلام کردند که رویکرد‌های بلوکی، ایدئولوژیک و تقابلی باید برای حل مشکلات بین‌المللی حذف شوند و در بیانیه خود آورده‌اند: بر اساس اصول منشور سازمان همکاری شانگهای، کشور‌های عضو به روندی پایبند هستند که رویکرد‌های بلوکی، ایدئولوژیک و تقابلی را برای حل مشکلات توسعه بین‌المللی و منطقه‌ای، مقابله با چالش‌ها و تهدید‌های قدیمی امنیتی حذف می‌کند.

سازمان همکاری شانگ‌های با بیان اینکه جهان در حال تجربه یک تغییر بی‌سابقه است و تهدید‌ها و چالش‌ها پیچیده‌تر و مخرب‌تر می‌شوند، ادامه داد: کشور‌های عضو تاکید کردند که این سازمان علیه هیچ کشور و نهاد بین‌المللی نیست و برای همکاری گسترده با دیگر کشور‌ها بر اساس اهداف و اصول منشور سازمان ملل، منشور سازمان همکاری شانگ‌های و قوانین بین‌الملل و مبتنی بر منافع دو جانبه آماده است. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده