تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

بهره مندی ۹۰ درصدی بازنشستگان از حقوق شاغلین

بهره مندی ۹۰ درصدی بازنشستگان از حقوق شاغلین عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: باید در برنامه هفتم توسعه حکم روشن و شفافی را در زمینه همسان سازی حقوق بازنشستگان در نظر بگیریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمدرضا میرتاج الدینی، با اشاره به موضوع مبحث همسان سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم توسعه بیان کرد: همسان سازی حقوق یکی از مطالبات جدی بازنشستگان محسوب می‌شود و باید به درستی مورد پیگیری قرار گیرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه بازنشستگان همواره مطالبه همسان سازی حقوق خود را از نمایندگان پیگیری می‌کنند، ادامه داد: بخشی از این موضوع انجام شده، اما همچنان فاصله بین افزایش حقوق شاغلین و بازنشستگان برطرف نشده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات بیان کرد: ما باید در برنامه هفتم توسعه حکم روشن و شفافی را در زمینه همسان سازی حقوق بازنشستگان در نظر بگیریم. همچنین باید شرایط به نحوی باشد که بازنشستگان بتوانند ۹۰ درصد حقوق شاغلین را دریافت و از آن بهره‌مند شوند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس باید به طور همه جانبه به این بخش ورود کند، ادامه داد: دولت هم باید به این بخش کمک کند تا این موضوع هم در برنامه هفتم توسعه منعکس و هم در طول بودجه‌های سنواتی مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: پیشنهادات مجلس در این بخش در صورتی عملیاتی می‌شود که با نظر دولت تدوین شود تا عقب ماندگی‌های حقوقی بازنشستگان به نحوی جبران شود. / روز نو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار