آمریکا در برابر ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است گروسی: ما در حال گفتگو با آمریکا و ایران هستیم چین اتهامات آمریکا را رد کرد اعلام وضعیت اضطراری ملی در آمریکا از سوی ترامپ شیخ احمدالخطیب: راهی جز پایبندی به رویکرد اقتدار نداریم پاکستان: سفر عاصم منیر به تهران بخشی از تلاش‌های میانجیگری بود کنایه حزب‌الله به دولت لبنان: حاکمیت با آزادسازی محقق می‌شود نه تسلیم جنبش نجباء عراق تحویل سلاح به دولت را در شرایط کنونی رد کرد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه قطر به تهران با محوریت مذاکرات برای کاهش تنش‌ها ادعای ترامپ: تمامی مین‌ها از تنگه هرمز پاکسازی شدند پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، روز پیروزی نبود؛ روز دلقک بود! رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر انحلال قسد رسماً اعلام شد/ مظلوم عبدی مشاور جولانی شد فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد

احتمال فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی در فرانسه قوت گرفت

احتمال فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی در فرانسه قوت گرفت رییس جمهور فرانسه تهدید کرد در صورتی که اوضاع اجتماعی از کنترل خارج شود دسترسی به شبکه‌های اجتماعی را قطع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری گزارش دادند امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در کاخ الیزه با شهردارانی که مناطقشان تحت تأثیر اعتراض‌های مردمی گسترده قرار گرفته دیدار و گفتگو کرد.

 

به گزارش خبرگزاری نیوز این فرانس، مکرون در بیانیه‌ای که پس از این دیدار منتشر شد، گفت: «ما باید بر ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی تمرکز کنیم. وقتی همه چیز از کنترل خارج می‌شود، باید در موقعیتی باشیم که بتوانیم دسترسی (به شبکه‌های رسانه‌های اجتماعی) را تنظیم یا قطع کنیم.»

 

جرالد دارونین، وزیر کشور فرانسه در سخنرانی خود در مجلس ملی این کشور اعلام کرد که کمتر از ۱۰ درصد از ۴۰۰۰ نفری که در جریان تظاهرات بازداشت شدند خارجی بودند.

 

امانوئل مکرون قرار بود دوشنبه به آلمان سفر کند، اما ناچار شد سفر رسمی خود به این کشور را برای مدت نامعلومی به تعویق بیندازد. اوضاع پاریس و بسیاری از شهر‌های فرانسه شب گذشته با آرامش نسبی همراه بودند و مسئولان اجرایی امیدوارند این بازگشت به آرامش ثبات داشته باشد.

 

نوجوان ۱۷ ساله که از او با نام ناهل یاد شده است با شلیک مستقیم به قفسه سینه توسط پلیس فرانسه کشته شد. افسری که تیراندازی کرده به اتهام قتل عمد بازداشت شده است.

 

ناهل الجزایری و مراکشی‌الاصل بود و این شورش‌ها ریشه در اعتراض چندین دهه‌ای علیه خشونت پلیس و بی‌توجهی و تبعیض نژادی همیشگی در حومه‌های شهری فقیرتر فرانسه دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار