کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

احتمال فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی در فرانسه قوت گرفت

رییس جمهور فرانسه تهدید کرد در صورتی که اوضاع اجتماعی از کنترل خارج شود دسترسی به شبکه‌های اجتماعی را قطع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری گزارش دادند امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در کاخ الیزه با شهردارانی که مناطقشان تحت تأثیر اعتراض‌های مردمی گسترده قرار گرفته دیدار و گفتگو کرد.

 

به گزارش خبرگزاری نیوز این فرانس، مکرون در بیانیه‌ای که پس از این دیدار منتشر شد، گفت: «ما باید بر ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی تمرکز کنیم. وقتی همه چیز از کنترل خارج می‌شود، باید در موقعیتی باشیم که بتوانیم دسترسی (به شبکه‌های رسانه‌های اجتماعی) را تنظیم یا قطع کنیم.»

 

جرالد دارونین، وزیر کشور فرانسه در سخنرانی خود در مجلس ملی این کشور اعلام کرد که کمتر از ۱۰ درصد از ۴۰۰۰ نفری که در جریان تظاهرات بازداشت شدند خارجی بودند.

 

امانوئل مکرون قرار بود دوشنبه به آلمان سفر کند، اما ناچار شد سفر رسمی خود به این کشور را برای مدت نامعلومی به تعویق بیندازد. اوضاع پاریس و بسیاری از شهر‌های فرانسه شب گذشته با آرامش نسبی همراه بودند و مسئولان اجرایی امیدوارند این بازگشت به آرامش ثبات داشته باشد.

 

نوجوان ۱۷ ساله که از او با نام ناهل یاد شده است با شلیک مستقیم به قفسه سینه توسط پلیس فرانسه کشته شد. افسری که تیراندازی کرده به اتهام قتل عمد بازداشت شده است.

 

ناهل الجزایری و مراکشی‌الاصل بود و این شورش‌ها ریشه در اعتراض چندین دهه‌ای علیه خشونت پلیس و بی‌توجهی و تبعیض نژادی همیشگی در حومه‌های شهری فقیرتر فرانسه دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار