حمایت آژانس انرژی اتمی از طرح رهاسازی پساب فوکوشیما در اقیانوس-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

حمایت آژانس انرژی اتمی از طرح رهاسازی پساب فوکوشیما در اقیانوس

آژانس بین المللی انرژی اتمی از طرح دولت ژاپن برای تخلیه پساب رادیواکتیوی تصفیه شده نیروگاه هسته‌ای تخریب شده فوکوشیما به دریا حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رافائل ماریانو گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به دیدار فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن رفته تا گزارش نهایی مربوط به تخلیه فاضلاب نیروگاه فوکوشیما را به او تحویل دهد.

همه ارزیابی‌های موقت آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره این طرح مثبت بوده و در گزارش نهایی تصریح شده، نمونه‌برداری از آب، آزمایش آن و برنامه‌های نظارت بر رهاسازی کافی و برآورده کننده الزامات بین المللی بودند.

گروسی در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی بعد از دیدارش با یوشیماسا هایاشی، وزیر امور خارجه ژاپن گفت، این گزارش اقدامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در دو سال گذشته بر سر این طرح را جمع بندی کرده و تحویل آن به کشیدا "فصلی مهم را رقم می‌زند.

هر چند بازه زمانی مشخصی برای اجرای این طرح تخلیه مطرح نشده، اما انتظار می‌رود فرآیند کامل آن حتی ۴۰ سال به طول بینجامد.

گروسی همچنین به دیدار گروهی از مردم محلی ژاپن که از بابت ایمنی این طرح رهاسازی فاضلاب فوکوشیما نگرانی داشتند رفته تا نگرانی‌های آن‌ها را در این زمینه رفع کند.

برخی اتحادیه‌های صنعت شیلات ژاپن با این طرح مخالفت و اعلام کردند، چند کشور تاکنون از بابت نگرانی نسبت به وجود آلودگی رادیواکتیو، برخی از محصولات شیلات ژاپن را ممنوع کرده‌اند و اجرای این طرح تلاش‌های آن‌ها برای ترمیم لطمه‌ای که به اعتبار کارشان وارد شد، خنثی می‌کند. / یورونیوز

ارسال نظر