قیمت طلا امروز دوشنبه ۵ مرداد در بازار قیمت دلار امروز دوشنبه ۵ مرداد؛ آخرین نرخ دلار بازار آزاد و قیمت لحظه‌ای ارز + جدول طرح جدید سهام عدالت در راه است؟ / نماینده مجلس: سهام عدالت دارایی مردم است، به دولت تعلق ندارد صدرنشین ثروت شخصی در اروپا کدام کشور است؟ / لیست کشور‌ها نحوه واریز حقوق نیرو‌های شرکتی / تاریخ دقیق تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی جزئیات کامل جدیدترین حراج شمش طلا مرداد ۱۴۰۵ + زمان، شرایط و مدارک مورد نیاز پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ / دلار در آستانه عقب‌نشینی یا صعود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا در آستانه صعود؟ آخرین قیمت انواع خودرو در بازار امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۴ مرداد ۱۴۰۵/ سقوط شدید قیمت سکه + جدول قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر و ماست چند شد؟ قیمت طلا امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات قرعه‌کشی سایپا مرداد ۱۴۰۵ جزییات جدید ساعت کاری بانک‌ها در مرداد ۱۴۰۵ شورای رقابت: تا اردیبهشت افزایش قیمت خودرو نداریم

پیش بینی قیمت دلار 15 تیر 1402

پیش بینی قیمت دلار 15 تیر 1402 قیمت دلار امروز روند نداشت و همانند دیروز در کف کریدور ۵۰ هزار تومانی بسته شد. معامله‌گران بازار ارز در انتظار فردا و نشست شورای امنیت سازمان ملل هستند. بازیگران این بازار ترجیح می‌دهند اگر دلاری هم دارند، مبادله نکنند!
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۲ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۳۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  امروز 14 تیرماه قیمت دلار با رقم 49 هزار و 950 تومان آغاز به کار کرد؛ اما تنها نیم ساعت از شروع بازار نگذشته بود که این اسکناس خود را به کانال 50 هزار تومان رساند.

در نهایت دلار در کانال بالاتر و در کف کریدور ۵۰ هزار تومانی بسته شد. به تعبیر فعالان بازار ارز نوسان محدود اسکناس آمریکایی در انتظار نشست‌ شورای امنیت سازمان ملل است.

موضوع نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ در خصوص ایران است که ‌فردا پنجشنبه ۱۵ تیرماه برگزار می‌شود. معامله‌گران بازار ارز معتقدند نتیجه این نشست چه مثبت و چه منفی می‌تواند در قیمت دلار تاثیرگذار باشد. این در حالی است که عرضه دلار همچنان در بازار محدود است و معامله‌گران چشم به اخبار فردا دارند.


 در همین راستا کامبیز افسری کارشناس اقتصادی و فعال بازار ارز با اشاره به اخباری که در روزهای گذشته روانه بازار شده به تجارت‌نیوز گفت: «آزادسازی دلارهای بلوکه شده ایران از سایر کشورها و اخبار ضد و نقیضی که از رسانه‌های خارجی در خصوص توافق آمریکا و ایران در موضوع برجام منتشر می‌شود به طور مدام به بازار سیگنال می‌داد. این در حالی است که هنوز هیچ خبری تایید نشده است.»

وی به سیاست شایعه‌سازی در بازار ارز اشاره کرد و افزود: «شایعات مدام منتشر می‌شود و این نشانه خوبی از نظر معامله‌گران کهنه‌کار نیست. وقتی سیاستگذار از چنین ابزاری استفاده می‌کند یعنی دلار برای عرضه ندارد.»


این فعال اقتصادی در ادامه افزود: «اسکناس دلار در بازار آزاد عرضه نمی‌شود و مردم دلار می‌خرند و می‌فروشند. سیاستگذار دلاری ندارد که عرضه کند اگر دلار داشت این ‌همه شایعه‌سازی نمی‌کرد.»

 افسری درباره روند قیمت دلار برای روزهای آینده گفت: «اگر همچنان بازار شایعات داغ باشد قیمت دلار در همین محدوده باقی خواهد ماند اما پایین‌تر از ۴۸ هزار تومان نیز نمی‌آید اما روند ذاتی دلار با توجه به تورم صعودی است و برای این موضوع کافی است به سایر قیمت‌ها در بازار مواد خوراکی،‌ کالاهای وارداتی،‌ کالاهای الکترونیک و غیره نگاه کنیم.»

 امروز معامله‌گران بازار ارز همچنان نسبت به روند قیمت دلار سردرگم هستند. فعالان این بازار معتقدند سیاستگذار، دلاری برای عرضه در بازار ندارد از همین‌رو مجبور است با سیگنال‌های مختلفی که مدام هم تکذیب می‌شود قیمت دلار را سرکوب کند.

امروز قیمت دلار در بازارهای مجاور نیز همانند تهران نوسان کاهشی محدودی داشت. دلار هرات با قیمت ۴۹ هزار و ۹۹۰ تومان مبادله شد. قیمت دلار سلیمانیه ۴۹ هزار و ۶۲۰ تومان شد و درهم امارات بدون تغییر و با قیمت ۱۳ هزار و ۸۵۰ تومان مبادله شد. همچنان دلار تهران پرچمدار بیشترین قیمت در بازارهای همسایه است./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار