واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

تظاهرات بحرینی‌ها در همبستگی با ملت فلسطین

رسانه‌های خبری اعلام کردند که مردم منطقه المحرق در بحرین جهت حمایت از مردم فلسطین و نیروهای مقاومت تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۳۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، مردم شهر «سماهیج» در جزیره « المحرق» برای اعلام همبستگی با مردم فلسطین تظاهراتی را برگزار کردند.

 

معترضان بحرینی با برافراشتن بنرها و شعارهایی در حمایت از مردم فلسطین، جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در جنین را که منجر به شهادت و مجروح شدن شماری از فلسطینیان شد را محکوم کردند.

 

بحرینی‌ها همچنین بر مخالفت خود با عادی‌سازی آل خلیفه با صهیونیست‌ها تاکید و حمایت خود از ملت فلسطین را اعلام کردند.

 

این درحالی است که جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین حمله وحشیانه تروریستی رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین و سکوت جهانیان در برابر قتل‌عام وحشیانه، کشتار، آوارگی، نقض حقوق بشر، تخریب اموال و بمباران اسرائیل در این اردوگاه را محکوم کرد.

 

در این بیانیه‌ آمده است که مردم بحرین کاملاً در کنار مردم فلسطین، مجاهدین و گروه‌های مقاومت در اردوگاه جنین ایستاده‌اند و رژیم‌های سازش‌کار را مسئول ننگ عادی‌سازی روابط و آشتی با رژیم صهیونیستی می‌دانند. رژیمی که مسئول‌ خون‌هایی است که هر روز از اعراب و مسلمانان ریخته می‌شود.

 

شورای سیاسی ائتلاف 14 فوریه بحرین نیز با صدور بیانیه‌‌ای تجاوزات رژیم تروریستی صهیونیستی علیه فلسطینیان در جنین در سایه سکوت بین‌المللی و انفعال رسمی عربی و حمایت مستقیم رژیم‌های سازش‌کار را به شدت محکوم کرد.

 

نظامیان رژیم اسرائیل بعد از دو روز یورش به جنین و اردوگاه آن که واکنش منفی افکار عمومی در جهان اسلام و منطقه را در پی داشت، با عملیات شهادت طلبانه در تل‌آویو که منجر به زخمی شدن 10 صهیونیست شد و پاسخ موشکی مقاومت از غزه، به یورش خود پایان داد و نظامیان صهیونیست این منطقه را ترک کردند.

 

طی دو روز حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جنین در مجموع 12 فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از 140 نفر دیگر زخمی شدند که حال حدود 30 نفر از آنان وخیم اعلام شده است.

 

گفتنی است براساس ارزیابی های اولیه حدود 80 درصد از اردوگاه جنین در این تهاجم وحشیانه آسیب دیده است./ تسنیم

ارسال نظر