ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

مقام سابق آمریکایی: ترامپ مایه شرم ما در جهان است

یکی از مقام‌های ارشد دولت سابق آمریکا با بیان اینکه عملکرد ترامپ وجهه واشنگتن را در جهان بیش از پیش تخریب کرده، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا را مایه شرم توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 15
کد خبر: ۱۹۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «بن رودز» معاون مشاور امنیت ملی دولت سابق آمریکا می‌گوید عملکرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بیش از پیش بر وجهه واشنگتن در جهان خدشه وارد کرده است.

 

رودز که روز چهارشنبه با شبکه «ان‌بی‌سی» گفت‌وگو می‌کرد، با بیان اینکه دولت «باراک اوباما» تلاش می‌کرد در عین حفظ جایگاه آمریکا در جهان، حضور این کشور در درگیری‌های خارجی را کاهش دهد، گفت: «اکنون ما رئیس‌جمهوری داریم که بیش از آنکه با متحدانمان راحت باشد، با دیکتاتورها راحت است. ما رئیس‌جمهوری داریم که از ارزش‌های دموکراتیک دفاع نمی‌کند.»

 

وی افزود: «رک بگویم، ما رئیس‌جمهوری داریم که در صحنه جهانی مایه شرم است.»

این مقام ارشد دولت اوباما با بیان اینکه رئیس‌جمهور آمریکا باید از دموکراسی دفاع کند، گفت با تداوم ریاست‌جمهوری ترامپ، واشنگتن در حال از دست دادن اعتبار خود در جهان است و کسی به واشنگتن احترام نمی‌گذارد.

 

در بیش از دو سالی که از ریاست‌جمهوری ترامپ می‌گذرد، دموکرات‌ها تقریبا تمام سیاست‌های وی را مورد انتقاد قرار داده و تأکید کرده‌اند که وی فاقد صلاحیت ریاست‌جمهوری است. رسانه‌های آمریکایی روز چهارشنبه گزارش دادند که تعداد اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا که رسما از استیضاح ترامپ حمایت کرده‌اند، از ۱۲۰ نفر هم فراتر رفته است.

 

یکی از انتقادات دموکرات‌ها به ترامپ، اظهارات علنی رئیس‌جمهوری آمریکا علیه متحدان این کشور است. ترامپ «ترزا می» نخست‌وزیر سابق انگلیس را «احمق» خطاب کرده، سیاست‌های اقتصادی «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهوری فرانسه را «احمقانه» توصیف کرده و در برابر دوربین‌ها از «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان به دلیل واردات گاز از روسیه، انتقاد کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار