عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

تیراندازی در ایالت «فلوریدا» آمریکا

در حادثه تیراندازی در یک مجتمع آپارتمانی در ایالت فلوریدا، دست‌کم پنج نفر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۳۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای امنیتی آمریکا اعلام کردند شب گذشته، دست‌کم پنج نفر در حادثه تیراندازی در یک مجتمع آپارتمانی در «فورت لادردیل» ایالت «فلوریدا» زخمی شدند.

 

شبکه سی بی اس نیوز گزارش کرد، پلیس فورت لادردیل می‌گوید در جریان یک درگیری میان دو گروه در یک مجمع آپارتمانی که چهارشنبه شب در ساعت ۲۰:۴۰ به وقت محلی به وقوع پیوست، دست‌کم پنج نفر زخمی شدند.

 

«پاتریک لین» رئیس پلیس فورت لادردیل در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: «تحقیقات ما نشان می‌دهد که در حدود ساعت ۲۰:۴۰ امشب، گروهی از افراد در حیاط جمع شدند...گروه دومی با آنها درگیر شدند و در نتیجه به تیراندازی منجر شد و پنج نفر به بیمارستان منتقل شدند. ما فعالانه همه سرنخ‌های تحقیقاتی را دنبال می‌کنیم». لین هیچ توضیحی درباره وضعیت جسمانی زخمی‌های این حادثه ارائه نکرد و گفت که تحقیقات ادامه دارد.

 

در روزهای اخیر، تعداد زیادی در تیراندازی‌های کور آمریکا جان خود را از دست دادند و زخمی شدند. طبق آمار و ارقام جمع‌آوری شده توسط آرشیو خشونت‌های مرتبط با سلاح که تیراندازی کور را بعنوان رخدادی توصیف می‌کند که دست‌کم چهار نفر به جز عامل مسلح در تیراندازی کشته شوند، از آغاز سال ۲۰۲۳ تاکنون (بیش از ۶ ماه)، بالغ بر ۳۴۰ تیراندازی کور در ایالات متحده به وقوع پیوسته است.

 

جمهوری‌خواهان کنگره به طور عمومی تلاش‌ها برای اصلاح قوانین مرتبط با ایمنی سلاح را مسدود کرده و مخالف تلاش بایدن برای بازگرداندن ممنوعیت سلاح‌های تهاجمی هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار