شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

پیشتازی ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

دونالد ترامپ برای اولین بار در نظرسنجی یک نهاد معتبر آمریکایی، سه درصد از جو بایدن جلو افتاد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که تنش‌ها بر سر اعلام جرم علیه دونالد ترامپ و محاکمه رئیس‌جمهور سابق آمریکا در رابطه با اسناد محرمانه ادامه دارد، پیشتازی ترامپ از جو بایدن در یک نظرسنجی خبرساز شده است.

 

موسسه آمریکایی «مرنینگ کانسالت» از رای دهندگان حزب جمهوری‌خواه یک نظرسنجی کرده که روز سه شنبه (دیروز) نتیجه آن منتشر شد.

 

طبق نتیجه این نظرسنجی، در صورت رقابت فرضی بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴، رئیس‌جمهور سابق سه درصد از رئیس‌جمهور کنونی پیش می‌افتد.

 

به گزارش وبگاه آمریکایی «هیل»، این برای اولین بار است که ترامپ در نظرسنجی مرنینگ کانسالت از بایدن پیشی گرفته است. از شرکت کنندگان در نظرسنجی سوال شده است که در صورتی که فرض بگیریم در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ رقابت بین بایدن و ترامپ باشد، شما به چه کسی رای خواهید داد؟

 

44 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که از ترامپ حمایت خواهند کرد و نظر ۴۱ درصد هم روی بایدن بوده است.

 

نظرسنجی مرنینگ کانسالت، به سراغ رقابت فرضی بین بایدن و ران دسانتیس فرماندار جمهوری‌خواه فلوریدا هم رفته و نظر مخاطبان خودش را درباره این دو جویا شد. نظر ۴۲ درصد این بود که آنها در این رقابت، از بایدن حمایت می‌کنند و ۴۰ درصد گفتند به دسانتیس رای خواهند داد.

 

این موسسه از مخاطبان جمهوری‌خواه سوال کرده که انتخاب دوم آنها بعد از ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ چه کسی است که ۴۲ درصد نظرشان به دسانتیس بود و مایک پنس (معاون رئیس‌جمهور آمریکا در دولت ترامپ) با ۱۳ درصد در رده بعدی قرار گرفت.

 

به گزارش هیل، ترامپ و دسانتیس در میان نامزدهای پر تعداد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دو نامزد پیشتاز هستند و بایدن همچنان در میان نامزدهای حزب دموکرات، پیشتاز است.

 

پیشتازی ترامپ از بایدن در این نظرسنجی جدید در آمریکا در شرایطی انجام شده که اعلام جرم و محاکمه او در رابطه با پرونده اسناد محرمانه، تنش‌ها میان جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها را تشدید کرده و آنها دولت بایدن را به اسلحه ساختن از وزارت دادگستری برای حذف مخالفان سیاسی رئیس‌جمهور متهم کرده‌اند.

 

از جمله دیگر محورهای نظرسنجی جدید در آمریکا، سوال درباره نظر مساعد یا نامساعد شرکت کنندگان در نظرسنجی درباره ترامپ و دسانتیس است.

 

طبق نتیجه نظرسنجی مرنینگ کانسالت، ۷۶ درصد اعلام کردند که به دونالد ترامپ نظر مساعدی دارند و ۲۳ درصد گفتند نظر مساعدی به او ندارند. اعتقاد ۶۷ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفتند که به ران دسانتیس فرماندار فلوریدا نظر مثبت دارند اما ۲۱ درصد اعلام کردند که به او نظر منفی دارند.

 

نظرسنجی موسسه معتبر مرنینگ کانسالت طی روزهای ۲۳ تا ۲۵ ژوئن (دوم تا چهارم تیر ماه) از ۳۶۵۰ رای دهنده حزب جمهوری‌خواه در آمریکا اخذ شده است./ فارس

ارسال نظر