ملاقات سفیر ایران با زندانیان ایرانی در موزامبیک-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

ملاقات سفیر ایران با زندانیان ایرانی در موزامبیک

سفیر آکردیته ایران در موزامبیک با حضور در ۲ زندان شهر نامپولا با ۲ گروه از زندانیان ایرانی (۲۲ نفر) که قبلا در ۲ لنج جداگانه در اطراف موزامبیک بازداشت شده‌اند، دیدار و ابراز امیدواری کرد بزودی زمینه بازگشت آنها به ایران فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هدی آقاجعفری سفیر جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی و سفیر آکردیته در موزامبیک که به موزامبیک سفر کرده، امروز (جمعه) ۱۶ تیر ماه و پس از رایزنی‌ها با مقامات موزامبیک با حضور در دو زندان شهر نامپولا با دو گروه از زندانیان ایرانی در این زندان‌ها - جمعا ۲۲ نفر - ملاقات و گفت‌وگو کرد.

وی در این باره گفت: امروز جمعه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۲ همزمان با عید سعید غدیر خم با سفر به نامپولا در ۲۲۰۰ کیلومتری شمال ماپوتو پایتخت موزامبیک و حضور در دو زندان این شهر با دو گروه از زندانیان ایرانی که قبلا در دو لنج جداگانه در اطراف موزامبیک بازداشت شده‌اند، دیدار و گفت‌وگو کردم‌.

آقاجعفری که در دیدارهای قبلی با وزیر دادگستری و همچنین وزیر خارجه موزامبیک درباره وضعیت زندانیان ایرانی در این کشور نیز گفت‌وگو کرده بود، افزود: در هر دو دیدار به اقدامات و پیگیری‌هایی که توسط سفارت برای آزادی آنها انجام شده اشاره و اظهار امیدواری کردم با همکاری مقامات دولت موزامبیک بزودی زمینه بازگشت آنها به ایران فراهم شود.

سفیر ایران خاطرنشان کرد: همچنین خبر سلامتی هر دو گروه به خانواده‌های آنها اطلاع رسانی شد.

مهدی آقاجعفری همچنین روز پنج شنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۲ در ماپوتو پایتخت موزامبیک با خانم «ورونیکا ماکامو» وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. وی در این باره گفت که در این ملاقات ضمن بررسی راه‌های گسترش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بین دو کشور، موضوعات کنسولی و پیگیری حل مشکلات ایرانیان زندانی در موزامبیک نیز مورد گفت‌وگو قرار گرفت.

آقاجعفری همچنین در این سفر در دیدار با وزیر دادگستری موزامبیک درباره برخی موافقتنامه‌ها در زمینه همکاری‌های قضایی و کمک به حل مشکلات زندانیان ایرانی در این کشور گفت‌وگو کرد.

در سال ۱۴۰۱، موزامبیک با بیش از ۱۹۰ میلیون دلار، دومین مقصد صادرات غیرنفتی ایران به قاره آفریقا پس از آفریقای جنوبی بود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی، در کشورهای موزامبیک، آنگولا‌، لسوتو و اسواتینی نیز سفیر آکردیته یا غیرمقیم است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده