نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران

فرستاده سازمان‌ملل در پی ملاقات با سید حسن نصرالله

فرستاده سازمان‌ملل در پی ملاقات با سید حسن نصرالله رسانه لبنانی گزارش داد که یک فرستاده ویژه بین‌المللی برای گفت‌وگو با دبیرکل حزب‌الله لبنان در خصوص عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از کفرشوبا و الغجر، عازم لبنان می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه لبنانی «نداء الوطن»، امروز (شنبه، 8 جولای)، به نقل از منابع آگاه دیپلماتیک نوشت که یک فرستاده ویژه بین‌المللی که مسئولیت پرونده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل را برعهده دارد، برای انجام پاره‌ای مذاکرات در خصوص تحولات جاری در مرزهای جنوبی لبنان، به این کشور سفر خواهد کرد.

 

بر اساس این گزارش، این فرستاده آمریکاییِ سازمان‌ملل به محض ورود به بیروت، خواستار یک قرار ملاقات با «سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان خواهد شد تا دیدگاه‌های سازمان ملل درباره جنوب لبنان را برای وی شرح دهد.

 

به گفته منابع دیپلماتیک، این فرستاده، موضع حزب‌الله در مورد فشار سازمان ملل بر اسرائیل برای عقب نشینی از الغجر و تپه‌های کفرشوبا و بخشی از مزارع شبعا که متعلق به لبنان است را از نصرالله جویا خواهد شد. در صورت انجام این دیدار و پس از پاسخ نصرالله، روند امور در مرزهای لبنان و اسرائیل مشخص خواهد شد.

 

شهرک الغجر که به روستای الغجر نیز شناخته می‌شود، در بخش لبنانی بلندی‌های جولان اشغالی واقع شده است. رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۶۷، تلاش خود را برای در دست گرفتن این شهرک آغاز کرد و از آن زمان، سلطه سیاسی و نظامی بر این منطقه تغییرات زیادی یافت تا این که اشغالگران در ۱۷ نوامبر ۲۰۱۰ از بخش شمالی این شهرک خارج شدند.

 

جنبش حزب‌الله لبنان، پنجشنبه پیش (۶ جولای)، طی بیانیه‌ای درباره تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در بخش شمالی شهرک مرزی الغجر، هشدار داد و اعلام کرد: «اخیراً نیروهای اشغالگر صهیونیست اقدامات خطرناکی را در بخش شمالی شهرک مرزی الغجر انجام داده‌اند. منطقه‌ای که سازمان ملل آن را بدون بحث و مناقشه به عنوان بخشی از خاک لبنان به رسمیت می‌شناسد».

 

این منابع در ادامه به اقدام حزب‌الله در نصب دو خیمه در منطقه خط آبی در مزارع شبعا و تلاش رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش لبنانی الغجر به فلسطین اشغالی اخیرا، موجب تشدید تنش در مرزهای جنوبی لبنان شده که در روز پنجشنبه پیش به اوج خود رسید و به شلیک پرتابه از جنوب لبنان و حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق جنگلی در نزدیکی کفرشوبا منجر شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار