تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید

ادعای خبرنگار صهیونیست درباره جزئیات جدید ترور شهید نصرالله

ادعای خبرنگار صهیونیست درباره جزئیات جدید ترور شهید نصرالله یک خبرنگار صهیونیست جزئیات جدیدی از تلاش رژیم صهیونیستی برای ترور شهید سید حسن نصرالله منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 06
کد خبر: ۲۶۷۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر.  سایت صهیونیستی واللا به نقل از امیر بوحبوط از خبرنگاران رژیم صهیونیستی جزئیات جدیدی از روند تلاش این رژیم برای ترور شهید سید حسن نصرالله دبیر کل فقید حزب الله لبنان را منتشر کرد.

 

در این گزارش آمده است که بعد از انفجار پیجرها در لبنان، فرماندهی نظامی اسرائیل تصمیم گرفت از شرایط کنونی استفاده کرده و سید حسن نصرالله را ترور کند.

 

این گزارش می‌افزاید که نصرالله یک فرمانده معمولی نبود، بلکه نقطه ارتباط تمامی طرف‌های از جمله ایران و لبنان و سوریه به شمار می‌رفت، لذا در جلسه بررسی این عملیات که به ریاست «شلومی بیندر» در شعبه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی برگزار شد، تمامی صهیونیست‌های حاضر در این جلسه بر لزوم ترور نصرالله تاکید کردند.

 

بنابراین گزارش، سرکردگان نظامی صهیونیستی می‌دانستند که در صورتی که این ترور ناکام باشد، نصرالله جایگاهی اسطوره‌ای در جهان عرب پیدا خواهد کرد.

 

این گزارش در عین حال اذعان کرد که برخلاف تصور بسیاری از اسرائیلی‌ها، سید حسن نصرالله همیشه در پناهگاه زیرزمینی نبود بلکه طی سال‌های اخیر، ترددهای زیادی در فضاهای عمومی داشت. شرکت کنندگان در این جلسه می‌دانستند که فرصت زمانی بسیار محدودی برای انجام این ترور دارند.

 

به نوشته این خبرنگار صهیونیست، شعبه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی جمع آوری اطلاعات در خصوص سید حسن نصرالله را از زمان پایان جنگ ۲۰۰۶ آغاز کرده بود.

 

بر اساس اعلام این وبگاه صهیونیستی، در عملیات ترور شهید نصرالله ۱۴ فروند جنگنده از نوع رعام شرکت کردند و ۸۳ بمب به وزن مجموعاً ۸۰ تن در منطقه ترور شهید نصرالله ریختند.

 

بنا بر اعلام بوحبوط نیروی هوایی رژیم صهیونیستی نگران این موضوع بود که سیستم اطلاعاتی پیچیده‌ای که حزب الله لبنان در اختیار دارد، بتواند اطلاعات مربوط به تحرکات هوایی اسرائیل را به صورت دقیق تحلیل کند و نتیجه گیری در خصوص تحرکات غیرعادی هوایی رژیم صهیونیستی در منطقه داشته باشد.

 

این گزارش به فرماندهان باقیمانده ساختار حزب الله لبنان نیز اشاره و تاکید کرد که این نگرانی در محافل جاسوسی رژیم صهیونیستی وجود دارد که تعداد واقعی فرماندهان باقیمانده در حزب الله لبنان احتمالاً بسیار بیشتر از لیست‌های ترور رژیم صهیونیستی است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار