بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

آغاز آزمایشی استخراج نفت از میادین نفتی «سرپل» افغانستان

آغاز آزمایشی استخراج نفت از میادین نفتی «سرپل» افغانستان وزیر معادن و پتروشیمی افغانستان از آغاز آزمایشی استخراج نفت از تأسیسات نفتی میادین «قشقری» در ولایت «سرپل» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «شیخ‌شهاب الدین دلاور»، وزیر معادن و پتروشیمی افغانستان با حضور در محل پالایشگاه نفت «قشقری» در «سرپل» از آغاز آزمایشی استخراج از میادین نفتی این ولایت خبر داد.

 

شیخ‌شهاب الدین دلاور با ابراز خرسندی از آغاز استخراج نفت در پالایشگاه قشری با اذعان به اینکه به طور حتمی استخدام جوانان و افراد بومی سرپل در این پالایشگاه در اولویت قرار دارد، افزود: برآورد می‌شود در آینده نزدیک از چاه‌های نفت قشقری روزانه حدود 100 تُن نفت استخراج شود و عواید آن صرف بازسازی افغانستان با اولویت در این ولایت خواهد شد.

 

وزیر معادن و پتروشیمی افغانستان مدت زمان پروژه استخراج نفت در این پالایشگاه را 25 ساله خواند و ابراز امیدواری کرد این پروژه بتواند جدا از درآمدزایی بخشی از مسئله اشتغال مردم محلی این ولایت را حل کند.

 

ولایت‌های سرپل و فاریاب دارای سه معدن نفت به نام‌های «قشقری»، «بازار کمی» و «زمردسای» است که بنا به آمار رسمی مقدار ذخایر تثبیت شده در این حوزه حدود 87 میلیون بشکه تخمین شده است.

 

هیئت حاکمه افغانستان اکنون در صدد جلب سرمایه‌گذاری خارجی به ویژه از کشور چین بر روی معادن کشورش می‌باشد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده