کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آغاز آزمایشی استخراج نفت از میادین نفتی «سرپل» افغانستان

وزیر معادن و پتروشیمی افغانستان از آغاز آزمایشی استخراج نفت از تأسیسات نفتی میادین «قشقری» در ولایت «سرپل» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «شیخ‌شهاب الدین دلاور»، وزیر معادن و پتروشیمی افغانستان با حضور در محل پالایشگاه نفت «قشقری» در «سرپل» از آغاز آزمایشی استخراج از میادین نفتی این ولایت خبر داد.

 

شیخ‌شهاب الدین دلاور با ابراز خرسندی از آغاز استخراج نفت در پالایشگاه قشری با اذعان به اینکه به طور حتمی استخدام جوانان و افراد بومی سرپل در این پالایشگاه در اولویت قرار دارد، افزود: برآورد می‌شود در آینده نزدیک از چاه‌های نفت قشقری روزانه حدود 100 تُن نفت استخراج شود و عواید آن صرف بازسازی افغانستان با اولویت در این ولایت خواهد شد.

 

وزیر معادن و پتروشیمی افغانستان مدت زمان پروژه استخراج نفت در این پالایشگاه را 25 ساله خواند و ابراز امیدواری کرد این پروژه بتواند جدا از درآمدزایی بخشی از مسئله اشتغال مردم محلی این ولایت را حل کند.

 

ولایت‌های سرپل و فاریاب دارای سه معدن نفت به نام‌های «قشقری»، «بازار کمی» و «زمردسای» است که بنا به آمار رسمی مقدار ذخایر تثبیت شده در این حوزه حدود 87 میلیون بشکه تخمین شده است.

 

هیئت حاکمه افغانستان اکنون در صدد جلب سرمایه‌گذاری خارجی به ویژه از کشور چین بر روی معادن کشورش می‌باشد./ تسنیم

ارسال نظر