«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

درخواست برای آزادسازی فوری طلب‌های ایران بابت صادرات گاز به عراق

درخواست برای آزادسازی فوری طلب‌های ایران بابت صادرات گاز به عراق چارچوب هماهنگی عراق از دولت این کشور خواست که آمریکا را وادار کند فورا طلب‌های ایران بابت صادرات گاز را آزاد سازد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، در بیانیه رسمی چارچوب هماهنگی نیرو‌های سیاسی شیعه که امروز (یکشنبه ۹ ژوئیه) منتشر شده آمده که موضوع برق و کاهش تأمین آن در شرایط دشوار جوی و گرمای شدید هوا فشار شدیدی را بر شهروندان وارد کرده است.

 

به گزارش میدل ایست، در این بیانیه آمده که چارچوب هماهنگی پس از بررسی و پیگیری این موضوع، از دولت عراق می‌خواهد که از طریق تماس وزارت خارجه با طرف آمریکایی، واشنگتن را به آزاد کردن فوری طلب‌های ایران بابت صادرات گاز به عراق و خودداری از استفاده سیاسی از این پرونده که بر معیشت شهروندان عراقی تأثیر منفی دارد وادار سازد.

 

شب گذشته، احمد موسی، سخنگوی وزارت عراق، گفت که این وزارتخانه بدهی‌های خود به ایران بابت واردات گاز را به بانک تجارت عراق پرداخت کرده است.

 

وی اشاره کرد که مشکلاتی در رابطه با تحویل مبالغ به ایران به دلیل تحریم‌های آمریکا وجود دارد و توافقی وجود دارد که کالا و نیاز‌های انسانی و واکسن به ایران تحویل داده شود.

 

سخنگوی وزارت برق عراق گفت که اکنون تلاش می‌کنیم و با ایران برای حل این مسئله پس از کاهش گاز ایران ارتباط داریم و هماهنگی سطح بالایی نیز برای جبران این کمبود با وزارت نفت داریم.

 

وزارت برق عراق هفته گذشته از کاهش ۵ هزار مگاواتی تولید انرژی در پی کاهش واردات گاز ایران خبر داده بود.


پیشتر، سفیر اتحادیه اروپا در بغداد در ادامه مداخلات خود در روابط اقتصادی ایران و عراق گفت ایران درمورد صادرات گاز به عراق اشتباه روسیه را تکرار نکند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار