جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

درخواست برای آزادسازی فوری طلب‌های ایران بابت صادرات گاز به عراق

درخواست برای آزادسازی فوری طلب‌های ایران بابت صادرات گاز به عراق چارچوب هماهنگی عراق از دولت این کشور خواست که آمریکا را وادار کند فورا طلب‌های ایران بابت صادرات گاز را آزاد سازد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، در بیانیه رسمی چارچوب هماهنگی نیرو‌های سیاسی شیعه که امروز (یکشنبه ۹ ژوئیه) منتشر شده آمده که موضوع برق و کاهش تأمین آن در شرایط دشوار جوی و گرمای شدید هوا فشار شدیدی را بر شهروندان وارد کرده است.

 

به گزارش میدل ایست، در این بیانیه آمده که چارچوب هماهنگی پس از بررسی و پیگیری این موضوع، از دولت عراق می‌خواهد که از طریق تماس وزارت خارجه با طرف آمریکایی، واشنگتن را به آزاد کردن فوری طلب‌های ایران بابت صادرات گاز به عراق و خودداری از استفاده سیاسی از این پرونده که بر معیشت شهروندان عراقی تأثیر منفی دارد وادار سازد.

 

شب گذشته، احمد موسی، سخنگوی وزارت عراق، گفت که این وزارتخانه بدهی‌های خود به ایران بابت واردات گاز را به بانک تجارت عراق پرداخت کرده است.

 

وی اشاره کرد که مشکلاتی در رابطه با تحویل مبالغ به ایران به دلیل تحریم‌های آمریکا وجود دارد و توافقی وجود دارد که کالا و نیاز‌های انسانی و واکسن به ایران تحویل داده شود.

 

سخنگوی وزارت برق عراق گفت که اکنون تلاش می‌کنیم و با ایران برای حل این مسئله پس از کاهش گاز ایران ارتباط داریم و هماهنگی سطح بالایی نیز برای جبران این کمبود با وزارت نفت داریم.

 

وزارت برق عراق هفته گذشته از کاهش ۵ هزار مگاواتی تولید انرژی در پی کاهش واردات گاز ایران خبر داده بود.


پیشتر، سفیر اتحادیه اروپا در بغداد در ادامه مداخلات خود در روابط اقتصادی ایران و عراق گفت ایران درمورد صادرات گاز به عراق اشتباه روسیه را تکرار نکند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار