گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم

«بی‌بی‌سی» فعالیت یک مجری معروف خود را تعلیق کرد

شبکه خبری «بی‌بی‌سی» فعالیت مجری برجسته متهم به پرداخت پول به یک دختر نوجوان برای دریافت عکس‌های جنسی را، تعلیق کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مجری شبکه بی‌بی‌سی متهم شده است که در ازای دریافت عکس‌های جنسی از یک دختر نوجوان، ده‌ها هزار پوند به او پرداخته است.

به نوشته یورو نیوز، نام و هویت این مجری معروف مرد که متهم به سوءاستفاده از این دختر نوجوان شده، فاش نشده است.

بر اساس این گزارش، پس از آنکه سیاستمداران ارشد انگلیس از بی‌بی‌سی خواستند تا به سرعت در مورد اتهامات وارده این مجری مشهور تحقیق کند، این شبکه فعالیت او را تعلیق کرده است.

روزنامه سان روز یکشنبه در این باره گزارش داد که مجری بی‌بی‌سی از سال ۲۰۲۰، ۳۵۰۰۰ پوند (۴۵۰۰۰ دلار) به یک نوجوان ناشناس ۱۷ ساله در ازای دریافت این عکس‌ها، پول داده است.

این در حالی است که در گزارش‌ها آمده است که خانواده از مجری مرد می‌خواستند که ارسال پول را متوقف کند، زیرا این نوجوان که اکنون ۲۰ سال دارد، از آن برای تأمین هزینه اعتیاد به کوکائین استفاده می‌کردند.

خانواده این نوجوان در ۱۹ مه علیه مجری معروف شکایت کردند، اما به نوشته روزنامه سان که فعالیت اوبلافاصل متوقف نشده است و خانواده در ازای تعریف این ماجرا، پولی درخواست نکرده‌اند.

روزنامه سان نوشته که خانواده این جوان در ۱۹ مه سال‌جاری میلادی به بی‌بی‌سی شکایت کردند، اما با این حال ادامه حضور این مجری روی آنتن، خانواده این نوجوان را «ناامید» کرده است.

شبکه خبری بی‌بی‌سی اکنون ضمن تعلیق فعالیت این مجری معروف، اعلام کرد که در حال بررسی این اتهام است و مجری متهم در روز‌های آینده روی آنتن ظاهر نخواهد شد. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار