ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

مخالفت دوباره بایدن با عضویت اوکراین در ناتو

مخالفت دوباره بایدن با عضویت اوکراین در ناتو رئیس جمهور آمریکا در آستانه نشست سران ناتو در لیتوانی تاکید کرد که شرایط برای عضویت اوکراین در این سازمان آماده نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، در آستانه نشست سران ناتو در لیتوانی، «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفت: اوکراین هنوز برای عضویت در ناتو آماده نیست.

 

وی که با «فرید زکریا» مجری مشهور این شبکه صحبت می‌کرد افزود: قبل از هرگونه آغاز روند پیوستن اوکراین به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، نیاز است که جنگ روسیه در اوکراین پایان یابد.

 

روسیه درباره هرگونه عضویت اوکراین در ناتو هشدار داده است.

 

اظهارات رئیس جمهور آمریکا درحالی مطرح می‌شود که دولت اوکراین امید زیادی به نشست پیش روی ناتو برای جلب موافقت اعضا درباره آغاز روند پیوستن این کشور به ناتو داشت و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین سفرهایی را برای جلب نظر کشورهای عضو ناتو انجام داده است.

 

بایدن افزود: باوجود اینکه بحث راجع به عضویت فوری اوکراین در ناتو زودهنگام است اما ایالات متحده و متحدانش در این سازمان به تامین اوکراین و نیروهای نظامی این کشور به تسلیحات مورد نیاز برای تلاش به پایان دادن جنگ با روسیه ادامه خواهد داد.

 

این مصاحبه در آستانه سفر جو بایدن به اروپا از جمله شرکت در نشست سران ناتو در لیتوانی که موضوع پیوستن اوکراین به آن یکی از محورهای اصلی نشست است انجام شده است.

 

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد، فکر نمی‌کنم در چنین شرایطی در میانه جنگ درباره اینکه اوکراین به خانواده ناتو بپیوندد بین اعضا اتفاق نظر وجود داشته باشد. مثلا اگر این کار انجام شود خب همه می‌دانند که هر اینچ از خاک اوکراین جزو قلمروی ناتو می‌شود. این تعهدی است که همه ما پذیرفته‌ایم. اگر جنگ ادامه داشته باشد پس ما هم در جنگ خواهیم بود. اگر اینطور شود پس ما با روسیه وارد جنگ هستیم.

 

بایدن گفت: با زلنسکی به طور طولانی در مورد این موضوع صحبت کرده ام و به رئیس جمهور اوکراین گفتم که تا زمانی که این روند ادامه داشته باشد ایالات متحده به تامین امنیت و تسلیحات برای اوکراین، مانند اسرائیل، ادامه خواهد داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار