جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

تصمیم آمریکا برای اعزام نیرو‌های قسد سوریه به خط مقدم اوکراین

تصمیم آمریکا برای اعزام نیرو‌های قسد سوریه به خط مقدم اوکراین رسانه‌ها اعلام کردند آمریکا نیرو‌های قسد سوریه را برای حضور در جنگ اوکراین آموزش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، بنا بر اعلام خبرگزاری اسپوتنیک، آمریکا که به حضور اشغالگرانه خود در سوریه ادامه می‌دهد علاوه بر سرقت نفت و گندم سوریه، تعداد زیادی از شبه نظامیان کرد قسد (نیرو‌های دموکراتیک سوریه) را با هدف شرکت در جنگ اوکراین آموزش می‌دهد.

 

این خبرگزاری روسی گزارش داده است: آمریکا نزدیک به ۶۵٠ تن از نیرو‌های قسد را پس از آموزش در پایگاه‌های خود در دیرالزور و حسکه، با پرداخت مبالغی هنگفت جهت حضور در جنگ اوکراین علیه روسیه، به کی‌یف اعزام کرده است.

 

این خبرگزاری همچنین اعلام کرده است آمریکا علاوه بر تلاش برای تسلیح و جذب نیرو از شبه‌نظامیان پ ک ک در کردستان عراق، در حال رایزنی با برخی قبایل عربی برای ارسال مزدور به اوکراین است.

 

پیش از این، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا تاکید کرده بود که ائتلاف بین المللی اشغالگر به سرکردگی آمریکا در سوریه به همکاری با نیرو‌های دموکراتیک سوریه (شبه نظامیان کرد قسد) ادامه می‌دهد.

 

همچنین آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا اخیرا از کمک مالی مرموز این کشور به عراق و سوریه خبر داده است. بخش زیادی از این کمک‌ها صرف اردوگاه الهول، بزرگ‌ترین مرکز نگهداری تروریست‌های داعشی که در سوریه و در نزدیکی مرز عراق قرار گرفته، اختصاص یافته است. الهول مجموعه بزرگی از تروریست‌هاست و حضور نیرو‌های آمریکایی که مدعی مبارزه با داعش هستند را ضمانت می‌کند. همچنین این اردوگاه بستر مناسبی برای تربیت مزدور است.

 

آمریکا در حالی نیرو‌های قسد را برای حضور در اوکراین آموزش می‌دهد که پیشتر مدعی شده بود کره شمالی علاوه بر سلاح بخشی از نیرو‌های انسانی روسیه در جنگ علیه اوکراین را تامین می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار