پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم

ورود مجلس به موضوع حقوق معلمان خارج از کشور

نماینده شاهین‌شهر در مجلس گفت: جمعی از نمایندگان با استفاده از ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس پیگیر فوق‌العاده اشتغال معلمان اعزام به خارج کشور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی  از ورود نمایندگان مجلس شورای اسلامی به موضوع فوق‌العاده اشتغال معلمان اعزام به خارج کشور، خبر داد.

 

وی افزود: جمعی از نمایندگان خواستار اعمال ماده 234 آیین‌نامه داخلی مجلس درباره فوق‌العاده اشتغال معلمان خارج از کشور شدند و این درخواست را تقدیم هیئت رئیسه مجلس کرده‌اند.

 

نماینده شاهین‌شهر در مجلس بیان کرد: این درخواست باید به کمیسیون مربوطه ارجاع شود و روند قانونی آن طبق آیین‌نامه داخلی مجلس طی شود.

 

متن درخواست نمایندگان به شرح ذیل است:

خواهشمند است، درخواست اجرای ماده ٢٣٤ آیین نامه مجلس شورای اسلامی ، اینجانبان از مسئولان اجرائی متولی اجرای مصوبه شماره 45 ت 553772 هیأت دولت مورخ 1396/4/20 در خصوص معلمان اعزام به خارج کشور و متولیان اجرای احکام دیوان عدالت در خصوص رسیدگی به موارد اعلامی ذیل را به کمیسیون تخصصی ذی ربط ارجاع فرمایید.

 

موارد اعلامی عدم رعایت شئونات توسط مسئولان اجرائی متولی اجرای مصوبه شماره 45 ت 53772 هیات دولت مورخ 1396/4/20 در خصوص معلمان اعزام به خارج کشور و متولیان اجرای احکام دیوان عدالت در این خصوص براساس مصوبه شماره ٤٥ ت � ٥٣٧٧٢ هیأت دولت مورخ ١٣٩٦/٤/٢� مقرر گردیده است فوق العاده اشتغال خارج از کشور مستخدمان دولت جمهوری اسلامی ایران مأمورین (ثابت به کلیه کارمندان مشمول بند 8 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری از تاریخ 1397/1/1 تسری یابد که این حکم مشمول معلمان اعزام به خارج کشور می شده است که متأسفانه تاکنون به انحای مختلف در خصوص اجرائی این حکم تعلل شده و علیرغم اینکه تعداد زیادی از معلمان مذکور حکم از دیوان عدالت اداری اخذ نموده و وزارت آموزش و پرورش موظف به اجرای حکم شده است اما فوق العاده مذکور در حکم معلمان مشمول اعمال نمی شود بنابراین مسلم است متولیان این امر شئونات مسلم اداری را رعایت نمیکنند و از اجرای حکم صریح قانون دیوان عدالت اداری مبنی بر اجرای احکام صادره قطعی از این ،دیوان استنکاف می‌ورزند.

 

با توجه به مطالب فوق الذکر عدم رعایت شئونات و استنکاف از اجرای قانون محرز است لذا، مطابق ماده ٢٣٤ قانون آیین نامه داخلی تقاضای بررسی عدم رعایت شئونات توسط مسئولان اجرائی متولی اجرای مصوبه شماره ٤٥ ت ٥٣٧٧٢ . هیأت دولت مورخ 139٦/٤/20 در خصوص معلمان اعزام به خارج کشور و متولیان اجرای احکام دیوان عدالت در این خصوص و معرفی آنها به مقامات صالحه قضائی جهت رسیدگی و اعمال اشد مجازات قانونی مذکور را داریم./ 

ارسال نظر
آخرین اخبار