پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

سخنان وزیر آموزش و پرورش درباره استخدام معلمان+ جزئیات

صحرایی گفت: دریافت وجه توسط مدارس دولتی تخلف است و در صورت گزارش توسط مردم، به شدت برخورد خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  رضامراد صحرایی امروز (چهارشنبه) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: دریافت وجه توسط مدارس دولتی تخلف است و در صورت گزارش توسط مردم، به شدت برخورد خواهیم کرد.

 

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که چرا فضای مجازی به طور کلی یک رهاشدگی دارد، برخی معلمان برنامه هایی را در فضای مجازی برگزار می کنند و آیا برای معلمان در این موضوع دستورالعملی درنظر گرفته شده است، بیان کرد: متاسفانه کاری انجام نشده یا من بی اطلاع هستم. اما، حتما باید در این زمینه فکری کرد و اگر تداخل با آموزش رسمی دارد باید نظم و انضباط پیدا کند.

 

وی همچنین درباره استخدام جدید گفت: اکنون در مرحله ارزیابی آموزگاران در حال انجام است و امید است معلمان خوبی را برای فرزندان این سرزمین که شایسته بهترین معلمان هستند، انتخاب کنیم.

 

صحرایی درخصوص اعتراضات خانواده ها و دانش آموزان نسبت به نتیجه امتحانات سال دوازدهم نیز گفت: روز گذشته آخرین روز اعلام اعتراض بود و با توجه به اینکه دیروز با قطعی برق مواجه شدیم امروز نیز دریافت اعتراضات ادامه داشت.

 

وزیر آموزش و پرورش در پایان این مطلب را هم گفت که ۱۲ مردادماه آزمون استخدامی برای پذیرش ۲۲ هزار نفر برگزار می شود./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار