پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

آغاز طرح جمع آوری دستفروشان در اطراف تئاتر شهر

مدیر عامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران از اجرایی شدن طرح جمع آوری دستفروشان در اطراف تئاتر شهر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر. مسعود رنجبریان مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران  از آغاز اجرای طرح جمع آوری دستفروشان اطراف تئاتر شهر و چهارراه ولیعصر خبر داد و گفت: از صبح امروز جمع آوری دستفروشان آغاز شده است.

 

وی با بیان اینکه هماهنگی های لازم با پلیس در زمینه جمع آوری صورت گرفته است،گفت: نیروهای پلیس به همراه نیروهای شرکت شهربان در محور مذکور حاضر هستند و اجازه فعالیت به دستفروشان را نمی دهند.

 

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان ادامه داد: شب گذشته بازدیدی از محور داشتیم تا میزان نیرو برآورد شود. در حال حاضر نیروها مستقر هستند و این کار در کل محور ولیعصر ادامه دارد. تمامی کسانی که اقدام به فروش غذا، برپایی جگرکی و غیره کرده بودند، جمع آوری کرده و اجازه فعالیت نخواهیم داد.

 

رنجبریان با بیان اینکه از نیروهای شهرداری منطقه 6 و 11 استفاده کردیم، گفت: این موضوع استمرار دارد و اجازه هیچ گونه بساط گستری را نمی دهیم چرا که تردد شهروندان در این مسیر به سختی انجام می شود.

 

به گفته رنجبریان، شرکت ساماندهی مشاغل پس از جمع آوری دستفروشان اقدام به ساماندهی می کند و بعد از شناسایی دستفروشان واقعی به آنها مکان هایی را در روز بازارها می دهد.

 

رنجبریان تأکیدکرد: اعضای شورای شهر نسبت به حضور دستفروشان در اطراف تئاتر شهر و ولیعصر انتقاد داشتند و ما هم کار جمع آوری را آغاز کردیم و نیروهای پلیس هم در محل حضور دارند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار