ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

تعطیلی دو گروهان ارتش صهیونیستی

منابع صهیونیستی می‌گویند که ارتش این رژیم دو گروهان نظامی خود را تعطیل خواهد کرد و علت این مساله هم کمبود شدید نیروی نظامی عنوان شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  ارتش رژیم صهیونیستی که با وضعیت بغرنجی از نظر کمبود نیرو مواجه است، قصد دارد دو گروهان را که مخصوص «حریدیها» است، جمع کند.

حریدی‌ها طیفی از جامعه صهیونیستی هستند که بسیار بر آئین شریعت یهود و تلمود معتقد بوده و خواهان تشکیل یک دولت یا حاکمیت بر اساس نژاد و آئین یهود هستند. ویژگی‌های خاص رفتاری آنان موجب شده است آنان در مدارسی جداگانه از دیگر یهودیان مستقر در سرزمین‌های اشغالی زندگی کنند. این ارتدوکس‌های افراطی، همواره از مخالفان صلح با فلسطینیان و تشکیل دو دولت هستند.

رادیو ارتش صهیونیستی امروز دوشنبه خبر داد که ارتش این رژیم قصد دارد گروهان «تومر» در لشکر «جعفاتی» را به خاطر کمبود شدید نیرو جمع کند؛ زیرا حریدی‌ها هیچ استقبالی از حضور در این گروهان نظامی نمی‌کنند و به فکر فرار از خدمت هستند.

«تامیر یدعی» فرمانده نیروی زمینی رژیم صهیونیستی به تازگی دستور داده است این گروهان جمع کنند. در دوره اخیر جذب نیرو، فقط ۲۵ سرباز حریدی به این گروهان پیوستند. گروهان تومر در کرانه باختری فعال است و این میزان مشارکت، بسیار کمتر از هدفی است که ارتش صهیونیستی پیش از این اعلام کرده بود.

گروهان تومر در سال ۲۰۱۴ تشکیل شده است. کارشناسان صهیونیست می‌گویند که بسته شدن قریب الوقوع این گروهان، ضربه مهلکی به تلاش‌های ارتش صهیونیست برای وادار کردن حریدی‌ها به خدمت نظامی است.

ارتش صهیونیستی همچنین قصد دارد گروهان «حیتس» را که وابسته به لشکر چتربازان این ارتش است، جمع کند. این گروهان هم مخصوص سربازان حریدی است. مسئله خدمت نظامی حریدی‌ها در ارتش صهیونیستی به معضلی برای این رژیم بدل شده است. حریدی‌ها ده درصد از جمعیت صهیونیست‌های حاضر در فلسطین اشغالی را تشکیل می‌دهند.

روزنامه تایمز رژیم صهیونیستی هم می‌گوید که احزاب لیبرال و چپگرای اسرائیلی تأکید دارند باید حریدی‌ها هم خدمت نظامی خود را انجام دهند؛ زیرا این افراد به خاطر تحصیل در مدارس مذهبی، تقریبا در ارتش خدمت نمی‌کنند. حریدی‌ها هم در توجیه این مسئله می‌گویند که آموزش دینی، به منزله «حمایت معنوی از اسرائیل» است و نقش اصلی در «حفظ هویت یهودی و آداب و رسوم مذهبی» دارند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار