کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

شورای همکاری خلیج فارس: دست صلح ما به سوی ایران دراز است

شورای همکاری خلیج فارس: دست صلح ما به سوی ایران دراز است دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس با بیان اینکه کشور‌های عضو این شورا روابط تاریخی با جمهوری اسلامی ایران دارند، گفت: همیشه دست صلح ما به سوی این کشور دراز است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  امروز دوشنبه در سطح وزیران، ششمین نشست موسوم به «گفت‌وگوی راهبردی» بین روسیه و کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس در مسکو برگزار شد.

پایگاه خبری الخلیج اونلاین گزارش داد که هدف از این نشست، تقویت همکاری و افزایش تعامل بین کشور‌های عضو شورای همکاری و روسیه است. سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در این نشست گفت که تداوم همکاری بین کشور‌های حاشیه خلیج فارس و مسکو اهمیت بسیاری دارد.

لاوروف ضمن ابراز خرسندی از نتایج دور قبلی گفتگو‌های راهبردی که در ریاض برگزار شد، گفت که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اهمیت زیادی برای ارتباط و همکاری با کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس قائل است.

جاسم البدیوی دبیر کل شورای همکاری هم ضمن ضمن پایبندی به کشور‌های عضو این شورا به تقویت روابط با روسیه و حل و فصل اختلافات، درباره رابطه با جمهوری اسلامی ایران گفت: روابط تاریخی با ایران داریم و همیشه دست صلح ما به سوی این کشور دراز است.

البدیوی ضمن ابراز امیدواری نسبت به عملی شدن اظهارات تهران درباره رابطه با کشور‌های شورای همکاری، روابط این کشور‌ها با روسیه را برجسته خواند و گفت که هدف این شورا، «ایجاد روابط مستحکم و قوی است؛ به نحوی که در همه زمینه‌ها به سود طرفین باشد».

دبیر شورای همکاری ضمن اعلام حمایت از میانجیگری برای حل سیاسی بحران اوکراین و تمدید توافق صادرات غلات، تأکید کرد: همکاری با روسیه در اوپک پلاس، تأثیر مثبتی در بازار نفت داشته است.

شورای همکاری فرودرین ماه گذشته بر تداوم اقدام مشترک کشور‌های عضو این شورا و حل اختلافات با ایران به شیوه‌های مسالمت آمیز تاکید کرد. وزرای خارجه عضو این شورا در بیانیه پایانی این نشست، بر ضرورت اجرای چشم‌انداز ملک سلمان بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه عربستان در خصوص طرح تقویت اقدامات مشترک خلیج فارس مصوب در سال ۲۰۱۵، نیز تاکید کردند.

در این نشست از توافق ازسرگیری روابط میان عربستان سعودی و ایران استقبال و ابراز امیدواری شد که این اقدام، گامی در مسیر حل اختلافات و پایان دادن به درگیری‌های منطقه‌ای از طریق گفتگو باشد.

شورای همکاری خلیج فارس در ادامه از تلاش‌های عمان و عراق برای تسهیل روند گفتگو میان ریاض و تهران و میزبانی برای نشست‌های متعدد میان مقامات ایرانی و سعودی تقدیر کرد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار