ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

روسیه پیش‌نویس قطعنامه غرب سوریه را وتو کرد

روسیه پیش نویس قطعنامه غرب در شورای امنیت که حاکمیت سوریه را به بهانه ارسال کمک نقض می‌کند، وتو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۳۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ روسیه روز سه شنبه پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده توسط سوئیس و برزیل در شورای امنیت سازمان ملل را که در آن پیشنهاد تمدید مکانیسم ارسال کمک‌های بشردوستانه به سوریه از طریق ترکیه داده شده است، وتو کرد.

به گزارش سانا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در پی وتوی پیش نویس قطعنامه غرب که حاکمیت سوریه را نقض می‌کند، گفت: «غرب به بازی‌های خود در شورای امنیت ادامه می‌دهد و پیش نویس قطعنامه آن، منافع مردم سوریه را نادیده می‌گیرد».

در همین راستا، خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که روسیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را که سوئیس و برزیل در شورای امنیت سازمان ملل برای تمدید کار گذرگاه «باب‌الهوی» جهت ارسال کمک‌های بشردوستانه از مرز ترکیه و سوریه به سوریه ارائه کرده بودند، وتو کرد، اما چین رای ممتنع داد.

بر اساس این گزارش، شورای امنیت سازمان ملل نیز از تصویب پیش نویس قطعنامه روسیه مبنی بر تمدید شش ماهه عملیات مکانیزم ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق مرز ترکیه به سوریه، خودداری کرد.

در تاریخ ۱۰ ژوئیه، سازوکار ارسال کمک‌های بشردوستانه به سوریه از طریق گذرگاه مرزی باب الهوی در مرز با ترکیه، پایان یافت.

این در حالی است که شورای امنیت در نشست ۱۹ دی ماه سال گذشته خود به اتفاق آرا با تمدید شش ماهه باز بودن گذرگاه مرزی باب الهوی سوریه برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به سوریه از طریق ترکیه موافقت کرده بود.

گذرگاه مرزی باب الهوی در مرز سوریه با ترکیه تحت تصرف و اشغال گروه تروریستی تحریر الشام یا همان جبهه النصره سابق قرار دارد.

دمشق بار‌ها اعلام کرده که گروه تروریستی مزبور کمک‌های بشردوستانه را مصادره و اجازه دسترسی مردم عادی سوریه به این کمک‌ها را نمی‌دهد و هرگونه کمک بشردوستانه به مردم سوریه باید از طریق دولت سوریه انجام شود تا به دست مردم نیازمند برسد. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار