وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

کاخ سفید: بایدن با اردوغان دیدار می‌کند

کاخ سفید در بیانیه‌ای از تصمیم جو بایدن برای دیدار با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در حاشیه اجلاس سران ناتو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۰ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاخ سفید اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده روز سه شنبه در حاشیه اجلاس ناتو با رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای خود دیدار خواهد کرد.

همزمان، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت که آماده همکاری با اردوغان در تقویت دفاع و بازدارندگی در منطقه یورو آتلانتیک است.

وی افزود: از تعهد اردوغان برای انتقال پروتکل الحاق سوئد به ناتو به پارلمان برای تصویب سریع استقبال می‌کنم.

نخست وزیر سوئد نیز در جریان نشست سه‌جانبه با ترکیه و ناتو اعلام کرد که از روند عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا از جمله به روز رسانی اتحادیه گمرکی و آزادسازی روادید حمایت خواهد کرد.

وی افزود: تعهد ما به آنچه با ترکیه بر سر آن توافق کردیم بلندمدت است، نه فقط برای پیوستن به ناتو.

نخست‌وزیر سوئد تصریح کرد: ما متعهد هستیم به تمام جنبه‌های توافقی که سال گذشته با ترکیه در مادرید منعقد شد، عمل کنیم.

از سوی دیگر، ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو پس از نشست سه‌جانبه با رئیس جمهور ترکیه و نخست‌وزیر سوئد اعلام کرد که رجب طیب اردوغان موافقت کرده که درخواست سوئد برای پیوستن به ناتو، در پارلمان ترکیه به رأی گذاشته شود.

«رجب طیب اردوغان»، «اولف کریسترسن» و «ینس استولتبنرگ» به ترتیب رئیس جمهور ترکیه، نخست وزیر سوئد و دبیرکل ناتو عصر دوشنبه در حاشیه اجلاس ناتو در لیتوانی، نشست سه‌جانبه برگزار کردند.

رئیس‌جمهور ترکیه ساعاتی پیش گفت که شرط نهایی آنکارا برای موافقت با عضویت سوئد در ناتو، این است که با درخواست عضویت ترکیه برای پیوستن به اتحادیه اروپا موافقت شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار