پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

زمان پرداخت معوقات بازنشستگان فولاد اعلام شد

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد بر عزم خود و اعضای هیئت مدیره صندوق برای حل مشکلات بازنشستگان طبق ضوابط قانونی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر.‌سید حجت کاظمی در نشست با روسای کانون‌ها و جمعی از بازنشستگان فولاد که با حضور اعضای هیئت مدیره صندوق برگزار شد، تصریح کرد: از ابتدای تصدی مسئولیت در صندوق بازنشستگی فولاد، مبنای کار خود را بر صداقت و شفافیت با بازنشستگان قرار دادم.

 

من به علت مسئولیت‌های خود در وزارت کار، از ابتدا که با مصوبه مجلس شورای اسلامی، صندوق فولاد به این وزارتخانه ملحق شد، در جریان مشکلات ریز و درشت این صندوق بوده‌ام.

 

وی با اشاره به اینکه معیار کار ما قوانین و مقررات هستند گفت: من شرایط سخت معیشتی بازنشستگان را با توجه به وضعیت تورمی موجود کاملا درک می‌کنم.

 

کاظمی در خصوص معوقات بازنشستگان گفت: اگر صندوق در سال‌های گذشته از بودجه پایداری برخوردار بود، این معوقات ایجاد نمی‌شد؛ البته خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، برای سال جاری بودجه پایداری تخصیص یافته، هرچند ما باید با تلاش بیشتر سهم منابع داخلی صندوق را بالا ببریم تا کفاف هزینه‌ها را بدهد.

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد ادامه داد: با پیگیری‌های مستمر مجموعه صندوق توانستیم مجوز فروش برخی از اموال غیرمولد را از مراجع ذیربط اخذ کنیم تا از محل منابع آن معوقات بازنشستگان را در آینده نزدیک پرداخت کنیم. هر چند بازنشستگان ما مستحضر هستند که این موضوع فرآیند زمانی خاص خود را دارد، اما به محض انجام، معوقات را پرداخت خواهیم کرد.

 

وی درباره اصلاحیه همسان‌سازی نیز گفت: مطالبات سال ۹۹ بابت همسان‌سازی را پرداخت کردیم و پیگیر اجرای درست همسان‌سازی خواهیم بود. ضمن اینکه آمادگی داریم با نمایندگان منتخب بازنشستگان نیز درباره راهکار‌های اجرایی این موضوع جلساتی را برگزار کنیم.

 

کامبیز معتمدوزیری، رئیس هیئت مدیره صندوق بازنشستگی فولاد نیز در سخنانی گفت: در فضایی توام با تعامل و تفاهم مشکلات بازنشستگان رفع می‌شود. شهادت می‌دهم دکتر کاظمی در نهایت اخلاص و صداقت مشکلات بازنشستگان را پیگیری می‌کند.

 

صادق سلیمی، عضو هیئت مدیره صندوق نیز گفت: ما خود را وکیل و نماینده بازنشستگان می‌دانیم و برای تعالی صندوق و ارتقای خدمات به بازنشستگان تلاش می‌کنیم.

 

محمد ابراهیمی، معاون فنی و عملیات بیمه‌ای صندوق نیز گفت: کمیته‌های درمان و اصلاح اساسنامه و همسان‌سازی برای اولین بار در تاریخ صندوق با حضور نمایندگان منتخب بازنشستگان تشکیل شد و قطعاً نقطه نظرات بازنشستگان در خصوص درمان اجرا و اعمال می‌شود و درباره اصلاح اساسنامه و همسان‌سازی نیز به مراجع بالادستی ارجاع خواهد شد.

 

در این جلسه، شماری از روسا و نمایندگان کانون‌ها نیز تصریح کردند از مجموعه مدیریتی صندوق که در جهت حل مشکلات بازنشستگان تلاش می‌کنند تشکر می‌کنیم. اگر نکاتی را مطرح می‌کنیم خواسته‌های بازنشستگان به ویژه در دو حوزه معوقات و همسان‌سازی است که امیدواریم با تلاش مسئولان این خواسته‌ها محقق شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار