نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

هشدار حکیم به سفیر آمریکا درباره پیامدهای تنش‌های منطقه

رهبر جریان حکمت ملی عراق در دیدار با سفیر آمریکا در بغداد درباره پیامدهای تنش جاری در منطقه هشدار داد و خواستار تلاش برای یافتن راه‌حل‌های سیاسی و گفت‌وگو برای حل چالش‌های موجود شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 16
کد خبر: ۱۹۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از دفتر اطلاع رسانی جریان حکمت ملی عراق، سید عمار حکیم، در دیدار با متیو تولر، سفیر آمریکا در بغداد، روابط عراق و ایالات متحده و راه‌های گسترش آن در راستای منافع دو کشور را بررسی کرد.

 

در این دیدار که در دفتر رهبر جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، تحولات سیاسی منطقه بررسی شد و حکیم درباره پیامدهای تنش جاری در منطقه هشدار داد و خواستار تلاش برای یافتن راه‌حل‌های سیاسی و گفت‌وگو برای حل چالش‌های موجود شد.

 

وی همچنین درباره نوع فعالیت جریان حکمت در مقام اپوزیسیون نیز تأکید کرد که این انتخاب حقی سیاسی و قانونی است و هدف از این اپوزیسیون اصلاح مسیرها و تثبیت نظام سیاسی و بال‌های دموکراتیک آن است.

 

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین چالش خدمات را مهم‌ترین مسئله پیش‌ روی دولت دانست و تأکید کرد که دولت باید خدمات در رأس اولویت‌های خود قرار دهد و تلاش دولت متمرکز بر این موضوع باشد.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار