قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

جزئیات تازه‌ای از انعقاد قرارداد تأمین اجتماعی با داروخانه‌ها

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به ادعای در صف انتظار ماندن داروخانه‌های برای قرارداد با تأمین اجتماعی، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخی از این داروخانه‌ها در ارزیابی‌ها دچار مشکلاتی شده‌اند و تا زمانی این مسائل و مشکلات را حل نکنند ما نمی‌توانیم با آن‌ها قرارداد ببندیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به میزان طلب داروخانه‌ها از سازمان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: ما در پرداخت طلب داروخانه‌ها به امروز به روز هستیم. تنها در پرداخت طلب دارویار عقب بودیم که دولت و سازمان برنامه و بودجه در ماه گذشته منابعی را اختصاص داد. به طور کلی تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری طلب داروخانه‌ها چه در سهم بیمه‌ای و چه دارویار را پرداخت کردیم و اسناد رسیدگی نشده خردادماه نیز به زودی رسیدگی و پرداخت خواهد شد.

وی درباره قرارداد با داروخانه‌ها نیز گفت: ادعایی شده بود که برخی از داروخانه‌هایی برای قرارداد با تأمین اجتماعی در صف انعقاد قرارداد هستند این در حالی است که بررسی‌های ما نشان می‌دهد که در ما در مقایسه با برخی سازمان‌های بیمه‌گر شاهد رشد در انعقاد قرارداد‌ها بوده‌ایم به طوری که تاکنون با ۱۳ هزار داروخانه قرارداد بسته‌ایم.

موسوی ادامه داد: برخی داروخانه‌ها ادعا کرده‌اند که ۵ ماه است که در نوبت انعقاد قرارداد با تأمین اجتماعی هستند، اما بررسی‌ها نشان داد که این داروخانه‌ها در ارزیابی‌ها دچار مشکلاتی شده‌اند و تا زمانی این مسائل و مشکلات را حل نکنند ما نمی‌توانیم با آن‌ها قرارداد ببندیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به طولانی شدن درخواست عقد قرارداد با برخی داروخانه‌ها، خاطرنشان کرد: پس از بررسی موضوع دستور دادم تا در مناطق کم برخوردار از داروخانه‌ها و مناطقی که تک داروخانه هستند عقد قرارداد تا نهایتاً یک هفته به طول بیانجامد، اما سایر مناطقی که چندین داروخانه در یک خیابان و منطقه وجود دارد این روند در ظرف نهایتاً یک ماه صورت بگیرد.

وی افزود: قرار شد تا بخشی از این اقدامات به صورت سامانه‌ای و الکترونیکی انجام شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر