تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند

جزئیات تازه‌ای از انعقاد قرارداد تأمین اجتماعی با داروخانه‌ها

جزئیات تازه‌ای از انعقاد قرارداد تأمین اجتماعی با داروخانه‌ها مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به ادعای در صف انتظار ماندن داروخانه‌های برای قرارداد با تأمین اجتماعی، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخی از این داروخانه‌ها در ارزیابی‌ها دچار مشکلاتی شده‌اند و تا زمانی این مسائل و مشکلات را حل نکنند ما نمی‌توانیم با آن‌ها قرارداد ببندیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به میزان طلب داروخانه‌ها از سازمان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: ما در پرداخت طلب داروخانه‌ها به امروز به روز هستیم. تنها در پرداخت طلب دارویار عقب بودیم که دولت و سازمان برنامه و بودجه در ماه گذشته منابعی را اختصاص داد. به طور کلی تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری طلب داروخانه‌ها چه در سهم بیمه‌ای و چه دارویار را پرداخت کردیم و اسناد رسیدگی نشده خردادماه نیز به زودی رسیدگی و پرداخت خواهد شد.

وی درباره قرارداد با داروخانه‌ها نیز گفت: ادعایی شده بود که برخی از داروخانه‌هایی برای قرارداد با تأمین اجتماعی در صف انعقاد قرارداد هستند این در حالی است که بررسی‌های ما نشان می‌دهد که در ما در مقایسه با برخی سازمان‌های بیمه‌گر شاهد رشد در انعقاد قرارداد‌ها بوده‌ایم به طوری که تاکنون با ۱۳ هزار داروخانه قرارداد بسته‌ایم.

موسوی ادامه داد: برخی داروخانه‌ها ادعا کرده‌اند که ۵ ماه است که در نوبت انعقاد قرارداد با تأمین اجتماعی هستند، اما بررسی‌ها نشان داد که این داروخانه‌ها در ارزیابی‌ها دچار مشکلاتی شده‌اند و تا زمانی این مسائل و مشکلات را حل نکنند ما نمی‌توانیم با آن‌ها قرارداد ببندیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به طولانی شدن درخواست عقد قرارداد با برخی داروخانه‌ها، خاطرنشان کرد: پس از بررسی موضوع دستور دادم تا در مناطق کم برخوردار از داروخانه‌ها و مناطقی که تک داروخانه هستند عقد قرارداد تا نهایتاً یک هفته به طول بیانجامد، اما سایر مناطقی که چندین داروخانه در یک خیابان و منطقه وجود دارد این روند در ظرف نهایتاً یک ماه صورت بگیرد.

وی افزود: قرار شد تا بخشی از این اقدامات به صورت سامانه‌ای و الکترونیکی انجام شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار