پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بلاروس: نیرو‌های واگنر به سربازان ما آموزش می‌دهند

بلاروس: نیرو‌های واگنر به سربازان ما آموزش می‌دهند وزارت دفاع بلاروس اعلام کرد، نیرو‌های گروه پیمانکار نظامی خصوصی واگنر در حال دادن آموزش و تمرین به سربازان ارتش این کشور هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 14
کد خبر: ۱۹۴۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع بلاروس امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیرو‌های نظامی شرکت پیمانکار خصوصی واگنر سربازان ارتش این کشور را تحت آموزش و تمرین قرار داده‌اند.

این وزارتخانه ویدیویی را منتشر کرده که در آن چند نیروی گروه واگنر در حال آموزش دادن به سربازان بلاروسی در پادگانی آموزشی در نزدیکی شهر اوسیپوویچی، واقع در حدود ۹۰ کیلومتری جنوب شرق مینسک، پایتخت بلاروس هستند.

وزارت دفاع بلاروس در بیانیه خود درباره این ویدیو توضیح داد: "نیرو‌های واگنر نقش مربی را در چندین رشته نظامی ایفا می‌کند. "

آلکساندر لوکاشنکو پس از شورش مسلحانه کوتاهی از سوی نیرو‌های واگنر در روسیه در تاریخ ۲۳-۲۴ ژوئن، میانجی انعقاد توافق بین این گروه و کرملین که به این شورش پایان داد، شد. در ابتدای این شورش، نیرو‌های این گروه ابتدا شهر روستوف در جنوب روسیه در کنترل گرفته و سپس به سمت مسکو پیشروی کرده و در این مسیر چند بالگرد نظامی را نیز سرنگون کردند.

بر طبق توافقی که با میانجی گری لوکاشنکو منعقد شد، یوگنی پریگوژین، مدیر گروه واگنر به عقب نشینی نیرو‌های تحت امرش پرداخته و همچنین موافقت کرد در ازای کنار گذاشته شدن اتهام شورش علیه خود، به بلاروس نقل مکان کند.

پریگوژین از ۲۴ ژوئن به بعد در مقابل انظار عمومی مشاهده نشده است. / رویترز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار