ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

یورش نظامیان صهیونیست به قدس

یورش نظامیان صهیونیست به قدس نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت فلسطینیان در شهرک سلوان در قدس اشغالی حمله ور شدند و به شکل وحشیانه از بمب‌های صوتی استفاده کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی تجمع فلسطینیان در محله سلوان واقع در جنوب مسجدالاقصی را به خشونت کشیدند. این تجمع در حمایت از نضال الرجبی، شهروند فلسطینی ساکن قدس و اعتراض به صدور حکم تخریب منزل وی از سوی مقامات صهیونیست صورت پذیرفته بود.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی فلسطینیان حاضر در این تجمع را به شکل وحشیانه‌ای مورد ضرب‌وشتم قرار دادند و برای متفرق‌کردن جمعیت از بمب‌های صوتی استفاده کردند.

علاوه بر این، نظامیان صهیونیست با یورش به مصلی باب‌الرحمه مسجدالاقصی، ضمن بی‌احترامی به این مکان مقدس، اقدامات تحریک‌آمیزی را صورت دادند.

همچنین گزارش‌ها از وقوع درگیری میان جوان فلسطینی و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در کفر قدوم واقع در شرق قلقیلیه حکایت دارد، اما از آسیب‌های ناشی از این درگیری‌ها گزارشی مخابره نشده است.

در مناطقی از مسافر یطا واقع در الخلیل نیز، شهرک‌نشینان صهیونیست، فلسطینیان را مورد تعرض قرار دادند و ۱۲ فلسطینی را مصدوم کردند.

در منطقه «سده الثعله» شهرک‌نشینان، شهروندان و چوپان‌های فلسطینی را مورد ضرب‌وشتم قرار دادند، اما با مقابله جوانان فلسطینی مواجه و مجبور به ترک منطقه شدند.

در منطقه «التوانه» نیز چندین فلسطینی توسط شهرک‌نشینان مورد تعرض قرار گرفتند. پس از این درگیری‌ها نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی با یورش به خانه فلسطینیان، نسبت به بازرسی منازل آنان اقدام کردند.

خبر دیگر اینکه نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی دو شهروند فلسطینی را در شهرک سبسطیه واقع در شمال‌غرب نابلس بازداشت کردند. این اقدام پس از یورش شهرک‌نشینان مسلح به منزل این فلسطینیان صورت گرفت.

در شهرک السموع واقع در جنوب الخلیل نیز، شهرک‌نشینان صهیونیست یک جوان فلسطینی را مورد ضرب‌وشتم قرار دادند و پس از این اقدام شهرک‌نشینان، نظامیان صهیونیست با یورش به منطقه، این جوان مصدوم فلسطینی را دستگیر کردند.

صبح امروز نیز، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی در طولکرم و نابلس یورش بردند که با مقابله مسلحانه مبارزان مقاومت در این مناطق مواجه شدند.

در ادامه تعرض‌های شهرک‌نشینان صهیونیست نیز، در اقدامی عامدانه، شهرک‌نشینان، اراضی متعلق به فلسطینیان در روستای نحالین واقع در غرب بیت‌لحم را با فاضلاب آلوده کردند. این در حالی است که در این اراضی، یک چشمه آب وجود دارد و انواع محصولات کشاورزی توسط فلسطینیان کشت می‌شود. / شهاب نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار